Lorena Șerban și secretul succesului său. Cum a ajuns să fie virală pe TikTok, de fapt EXCLUSIV

Lorena Șerban și secretul succesului său. Cum a ajuns să fie virală pe TikTok, de fapt EXCLUSIV
Lorena Șerban, românca ce a ajuns virală pe Tik Tok și Instagram

Lorena Șerban a reușit să o depășească pe Kylie Jenner la doar 22 de ani! Românca se bucură de un succes imens pe Instagram și pe Tik Tok după ce a câștigat foarte mulți admiratori ce îi urmăresc fiecare mișcare. Aceasta a găsit rețeta succesului și a decis să o împărtășească, explicând cum a ajuns să fie virală printr-un videoclip.

Cine este Lorena Șerban, românca ce a doborât recordul lui Kylie Jenner

Printre cei ce stăpânesc foarte bine tehnicile noilor generații se numără și Lorena Șerban, o româncă ce uimește atât cu videoclip-urile postate pe Tik Tok, cât și cu pozele dezvăluite pe Instagram. Chiar dacă meseria de content creator nu are o definiție exactă, se pare că tânăra este îndrăgostită de tot ce face și a ajuns să fie cunoscută în toată lumea după ce a depășit chiar și o vedetă foarte cunoscută la Hollywood. 

 • Cum ai devenit content creator? Ce te-a atras la acest domeniu?

Lorena Șerban: Am devenit fără voință, eu de mică postam foarte des poze și tot ce se întâmplă în viața mea pe internet. Ulterior, oamenii au văzut în mine ceva ce i-a facut să stea și să crească alături de mine. Iubesc să fac poze, să creez, să spun povești prin tot ceea ce postez.

 • Care este programul unui content creator? Lucrezi în fiecare zi? Ai un program flexibil?

Lorena Șerban: Lucrez cam în fiecare zi. Weekendurile nu sunt weekenduri neapărat. Dacă vreau să mă plimb undeva, mă asigur că prima dată îmi fac contentul și după mă relaxez. Este frumos, tocmai de asta nu simt că e stresant și o fac cu mare drag, însă am câteodată momente când îmi doresc să nu mă ating de telefon o zi întreagă; și din păcate nu prea am cum să pun în aplicare acest plan.

 • Cum ai reacționat când ai depășit-o pe Kylie Jenner? Te așteptai ca videoclip-ul să aibă atât de mare succes?

Lorena Șerban: Nu m-am așteptat o clipă. Am fost surprinsă, fericită, nu credeam că este adevărat. Clipul nici nu a fost filmat pentru Insta în primă fază, însă momentul în care l-am încărcat și acolo o să rămână istorie în viața mea.

 • O să ceri sume mai mari pentru proiecte după ce ai avut un asemenea succes?

Lorena Șerban: Nu cred că așa funcționează, a fost un succes de moment și l-am îmbrățișat, însă sunt realistă că nu toate clipurile mele vor ajunge la peste 90 de milioane de oameni. Mi-a oferit multă expunere și mă bucur. Mi-a crescut și comunitatea și asta poate să facă proiectele mele să fie mai bine plătite. Însă sunt realistă și vreau ca munca mea să fie răsplătită pentru calitatea ei, nu pentru faptul că am avut un video viral.

 • Ai primit propuneri de la vedete privind anumite colaborări după ce ai devenit virală?

Lorena Șerban: Nu am primit propuneri de la vedete, însă persoane din online pe care eu le apreciam de mică m-au descoperit și felicitat.

 • Ai fost depășită în scurt timp de un alt videoclip asemănător. Crezi că este vreo coincidență sau pur și simplu un trend?

Lorena Șerban: Este clar un trend, nu are de ce să fie o coincidență. Internetul e mare, lumea devine faimoasă peste noapte. Era de așteptat.

 • Cum poți monetiza postările ca și content creator? Ești mulțumită de veniturile tale lunare?

Lorena Șerban: Monetizarea se face în principal din colaborări plătite cu branduri. Se mai pot face bani din vizulizarile de pe platforme precum Youtube sau TikTok, însă nu la noi în Romania pentru cea din urmă. Nu sunt doar mulțumită, sunt mai mult decât atât. Sunt recunoscătoare.

 • Cam ce sume poate să câștige un content creator în România?

Lorena Șerban: Depinde foarte mult de ceea ce face și ce alege să promoveze. E bine cunoscut faptul că se poate câstiga foarte bine dacă ești o persoană ce pune preț pe calitate, nu pe cantitate.

 • Ai prieten? Cum gestionezi o relație atunci când ai multe proiecte?

Lorena Șerban: Nu am prieten, momentan am trecut printr-o despărțire anul ăsta și asta m-a împins spre a munci si mai mult.

 • Este greu să te bucuri de o relație atunci când ai atâția fani?

Lorena Șerban: Cât am fost într-o relație, nu a fost greu deloc. Când sunt îndrăgostită de cineva, nu mai am ochi pentru nimeni. Dacă se întamplă din nou, sper să fie reciproc.

 • Ți-a fost frică vreodată că anumite persoane vor să te folosească pentru urmăritori?

Lorena Șerban: N-am crezut că ar fi posibil, însă viața mi-a demonstrat că este. Am avut și am încredere în oameni la început, dar de acum voi fi și mai atenta cu privire la cine las în viața mea.

 • Ce ai câștigat după ce videoclip-ul tău a depășit videoclip-ul lui Kylie Jenner?

Lorena Șerban: Pe lângă expunere online, mai multă vizibilitate, multe laude și cuvinte frumoase. În sfârșit am simțit că munca mea e apreciată.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI