Loredana Groza, un nou look care îi va revolta pe mulți. Seamănă izbitor cu Lady Gaga FOTO

Loredana Groza, un nou look care îi va revolta pe mulți. Seamănă izbitor cu Lady Gaga FOTO
Loredana Groza, un nou look care îi va revolta pe mulți. Seamănă izbitor cu Lady Gaga FOTO

Loredana Groza i-a uimit iar pe fani, diva a avut o apariție extravagantă ce aduce izbitor de mult cu stilul cântăreței Lady Gaga. Artista a interpretat rolul de killer queen, într-un musical susținut joi seara, la Sala Palatului. În cadrul show-ului, cântăreața a îmbrăcat trei costume de piele, unul auriu, unul roșu și unul negru, care i-au lăsat la vedere bustul generos. De asemenea, coafura vedetei a fost una cel puțin surprinzătoare.

Loredana Groza, un nou look care îi va revolta pe mulți. Cum s-a îmbrăcat diva la ultimul său show susținut?

Celebra cântăreață continuă seria aparițiilor șoc cu care ne-a obișnuit în ultima perioadă, cu noua s-a apariție de la Sala Palatului. Loredana Groza a jucat într-un musical produs de Răzvan Mazilu, pe muzica lui Freddie Mercury și a legendarei sale trupe Queen, unde a interpretat rolul reginei malefice. În acest context, ținutele purtate de cântăreață au fost unele neconformiste și extravagante.

”Musical-ul #WeWillRockYou spune povestea unui grup de Boemi care luptă să restaureze libera expresie în gândire, modă, muzică live într-un viitor indepartat unde toată lumea se îmbracă, gândește și se comportă la fel. Instrumentele muzicale și compozitorii sunt interzise iar muzica rock este total necunoscută. Orice asemănare cu realitatea este absolut întâmplătoare. #KillerQueen, personajul pe care-l interpretez este personajul negativ al musical-ului, ea conduce mall-ul planetar cu o mână de fier”, a scris Loredana Groza pe pagina sa de Facebook.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, mulți au felicitat-o pentru curaj dar și pentru show-ul de senzație pe care l-a făcut, în timp ce alții și-au oprit privirea în decolteul vedetei și nu au putut trece mai departe până nu l-au admirat public.

”Recunosc nu sunt fan dar mărturisesc că arăți foarte bine si se vede asta…parca ai fi o pustoaica …jos palaria draga Loredana dai clasa altora ca tine…sexy si frumoasa!”; ”Am crezut ca e o poza a madonei!!!”; ”Superbă!!! O adevărată divă”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fani pe pagina de Facebook a divei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI