Andra a făcut anunțul, iar fanii au fost pe recepție. Ce au observat toți în imaginea postată de artistă

Andra a făcut anunțul, iar fanii au fost pe recepție. Ce au observat toți în imaginea postată de artistă

Andra i-a surprins din nou pe fani! Iubita cântăreață le-a arătat în ultima postare ceva ce ei nu au avut ocazia să vadă la ea. Se zărește oare o schimbare de stil? Ce au observați toți la imaginea postată de solistă?

Andra i-a surprins pe fani. Ce au observat aceștia la ultima postare?

Andra este deja de ani buni prezentă pe micile ecrane, pentru că a pășit pe marile scene de la o vârstă foarte fragedă. Anii ce au trecut au surprins-o abordând diverse stiluri vestimentare, accesorii, coafuri care mai de care mai diverse, pentru a-și ține fanii aproape. De data aceasta, cântăreața le-a arătat că a găsit cheia unei fotografii perfecte. La ultima ședință foto, a mizat pe accesorii. Ea a purtat niște cercei extrem de voluminoși care ieșeau clar în evidență.

„Ziua începe bine când începe cu planuri mari! Să avem toți o zi grozavă! PS: vă pregătesc ceva frumos!? @victordoldor @whiterufflesphoto”, a fost mesjaul artistei din dreptul imaginii. „Abia aștept să văd cu ce ne mai surprinzi și de data aceasta ❤ Cu siguranță va fi ceva minunat ca de obicei ❤ Te iuuuuubim! ❤❤❤”, „Frumusetea intruchipata! Succes ❤”, „Abia aștept să văd ce ne pregătești!? Ești superbaaa?Te PUP și te IUBESC!❤️ @andra”, au fost doar câteva din comentariile internauțilo la postarea Andrei.

Andra și-a surprins fanii cu ultima postare. Ce detaliu au observat aceștia?
Andra și-a surprins fanii cu ultima postare. Ce detaliu au observat aceștia?

Ce spune artista despre operațiile estetice?

„Am avut noroc ca Mama Natură să țină cu mine, nu m-am schimbat mult și nu am simțit deci nevoia să fac mici ajustări. Folosesc cosmetice de calitate, sigur ajută și ele. Dar nu exclud asta pe viitor. Poate peste 10 ani voi vrea o intervenție sau injecții ca să mă simt mai bine când mă uit în oglindă, însă nu știu cum aș trece peste frica mea de ace și bisturiu. Sunt îngrozită de ele. Ar trebui să fiu foarte, foarte motivată să mă las pe mâinile unui medic”
Andra Măruță (Sursa: viva.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI