Loredana Groza, transformată radical, la un an după ce a renunțat la Vocea României. Cum arată brunetă

Loredana Groza, transformată radical, la un an după ce a renunțat la Vocea României. Cum arată brunetă
Cum arată Loredana Groza brunetă? Vedeta a șocat pe toată lumea

Loredana Groza s-a pozat așa cum nimeni nu ar fi crezut vreodată! Fostul jurat de la Vocea României a postat pe o rețea de socializare o fotografie extrem de sexy. Cum îi stă cântăreței cu cosițele brunete și în ce vestimentație a ales să-și facă apariția?

Loredana Groza brunetă!

Lori este cunoscută ca fiind adepta unui stil ce nu are reguli. Aceasta a purtat de-a lungul timpului ținute care mai de care mai extravagante și mai nonconformiste, dat fiind faptul că domeniul îi și permite. Cu toate astea, nu mulți au văzut schimbări drastice în ceea ce privește coafura sa.

Chiar dacă de câțiva ani perucile au devenit un trend, fiind și una din cele mai rapide metode prin care să-ți poți face o schimbare, Lori nu a părut convinsă de acest lucru…până azi. Desigur că nu a mers chiar până intr-acolo încât să-și dea cosițele blonde pe unele închise ca abanosul, dar a surprins pe toată lumea cu o perucă scurtă, neagră, cu breton.

Loredana Groza așa cum nu ai mai văzut-o! Vedeta a dat cosițele blonde pe cele brunete
Loredana Groza așa cum nu ai mai văzut-o! Vedeta a dat cosițele blonde pe cele brunete

„Superbă bruneta!”

De asemenea, vestimentația aleasă a fost una cu care sigur a incins imaginația tuturor. Iubita cântăreață s-a lăsat fotografiată într-un pat, purtând o rochie de latex. Fanii abia s-au putut abține să nu-i ofere complimente prea ofertante, dat fiind titulatura sa de soție și mamă, așa că s-au limitat la unele care ar face pe oricine să se bucure.

„Fermecătoare și sexi!”, „Superbă bruneta!”, „Chiar te prinde bine culoarea. Ai putea să faci o schimbare!”, „Lori arăți minunat așa!”, „Sexy, irezistibilă, feminitate magică radiind erotism neo-romantic într-un decor care sugerează senzualitate”, au fost doar câteva din comentariile pline de entuziasm ale prietenilor virtuali ai solistei. Poate cu această ocazie, Lori se va gândi serios la o schimbare drastică, pentru că toți fanii s-au arătat extrem de încântați de noul look și de noua atitudine.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI