Ilie Năstase, surprins alături de Loredana Groza: #Love. Fanii au reacționat imediat! FOTO

Ilie Năstase, surprins alături de Loredana Groza: #Love. Fanii au reacționat imediat! FOTO
Ilie Năstase alături de Loredana Groza

Ilie Năstase parcă și-a propus în ultima vreme să bifeze câte o ipostază deosebită alături de toate vedetele autohtone. Rețelele de socializare vuiesc de mesajele de apreciere ale personelor celebre de la noi către Ilie Năstase. Fanii din online ai fostului sportiv sunt surprinși din ce în ce mai des de aparițiile deosebite.

Ilie Năstase alături de Loredana Groza

 După ce nu cu mult timp în urmă Ilie Năstase se fotografiase într-o ipostază amuzantă alături de Roxana Ciuhulescu, acum s-a fotografiat cu Lori. Zilele trecute, fostul mare sportiv al României, s-a suit la înălțimea uneia dintre cele mai înalte femei de la noi și s-a lăsat fotografiat în ipostaza care i-a făcut pe internauți să râdă copios. „Mărimea contează?!? ??? #IlieNăstase vrea să fie mereu la înălțime ☝?”, a scris Roxana Ciuhulescu în dreptul fotografiei.
„A No1 always stays No1? #IlieNastase Cuz that’s the way it is in tennis?? Advantage..: Nastase??~Loredana”, a fost mesajul iubitei cântărețe, în dreptul pozei.  Fanii au fost în extaz, spunând mai degrabă că două vedete de talie înaltă sunt cuprinse într-o singură fotografie, nu una. „Doi oamenii de valoare va doresc tot binele din lume pup respect si onoare”, „Campionii din tenis si muzica…Lorry queen”, au fost doar câteva din comentariile internauților. 
Loredana alături de Ilie Năstase
Loredana alături de Ilie Năstase

Năstase se pregătește de petrecere

Ilie Năstase se pregătește să devină ginere pentru a cincea oară. Iubita sa a făcut câteva declarații despre locul unde se va derula evenimentul.

”Eu nu mai sunt la vârsta la care să fac o nuntă cu tam-tam. Nu vreau lume multă, presă, paparazzi. Sunt trecută prin viață, Îmi place modestia. Eu nu m-am schimbat ca om când am devenit soția lui Ilie Năstase. Îmi doresc o ceremonie mică, discretă, pe un iaht, cu familia și apropiații. Eventual să știm numai noi. O să aflați după aceea că a avut loc nunta. Dar sigur nu va fi anul acesta”
Ioana Simion

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI