Loredana Groza și Ștefan Bănică Jr., în tandrețuri? Gestul intim care i-a dat de gol

Loredana Groza și Ștefan Bănică Jr., în tandrețuri? Gestul intim care i-a dat de gol
Cum au fost surprinsi Stefan Banica si Loredana Groza

Loredana Groza și Ștefan Bănică, jurați la emisiunea X Factor, de pe Antena 1, se înțeleg de minune și toată lumea știe asta. Însă atunci cânnd vine vorba despre momentele în care se afișează public, aceștia sunt rezervați de cele mai multe ori.

Loredana Groza și Ștefan Bănică Jr., în tandrețuri?

Chiar și așa, jurații de la X Factor au făcut un gest în văzul tuturor, care a ridicat multe semne de întrebare. Astfel că la X Factor, Loredana Groza și Ștefan Bănică le-au oferit telespectatorilor un moment controversat. Așa se face că pe scena concursului de talente muzicale au venit doi concurenți care au interpretat celebra piesă „Shallow”, iar în timp ce cântau cei doi, Loredana Groza i-a făcut „ochi dulci” colegului ei din juriu. Prin urmare, la un moment dat, Loredana l-a luat de mână pe Ștefan Bănică, spre surprinderea tuturor. Dar aceasta nu este, însă, singura apropiere dintre cei doi, deoarece, de-a lungul timpului, cei doi au mai fost protagoniștii unor scene similare, tot la X Factor, în momentul când Ștefan Bănică s-a deocheat și a avut nevoie de ajutor.

Ștefan Bănică Jr este căsătorit cu Lavina Pîrva

Ștefan Bănică Jr. este căsătorit cu cântăreața Lavinia Pîrva, cu care are un băiețel, în vârstă de un an. Despre venirea pe lume a lui Alexandru a povestit acesta.

”Venirea pe lume a lui Alexandru, când aveam 51 de ani, o percep ca un cadou, pe care mi l-a făcut Dumnezeu. Şi atunci, probabil, sunt mai relaxat. Aşa că nu ştiu dacă e vorba de experienţă sau de înţelegere a lucrurilor. Ştefan şi Violeta au ştiut să se adapteze şi să-l facă pe Alexandru să se simtă iubit, iar Lavinia, pentru ei doi, este cea mai bună prietenă. Este un „pitic’ cu personalitate, iar Lavinia este extrem de implicată, ca mamă, în creşterea lui”, a spus Ştefan Bănică Jr. pentru revista Viva.

Artiştii Ştefan Bănică (52 de ani) şi Lavinia Pârva (35 de ani) s-au căsătorit civil în 2017, după şase ani de relaţie. Aceștia şi-au oficializat relaţia în mare secret, în Balcic, luându-şi prin surprindere prietenii, care au fost invitaţi la petrecere fără a şti, la început, ce sărbătoresc. Iar la finalul anului 2018, artistul a anunţat că vor deveni părinţi.

”Doamenlor şi domnilor, vă spun de fiecare dată, viaţa este frumoasă. Încercaţi să vă bucuraţi de ea pentru că şi eu fac acelaşi lucru. Încerc. Nu ştiu dacă îmi reuşeşte. Şi, pentru că astăzi este ziua fetiţei mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlineşte 11 ani. Iar Moş Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară şi am să spun astă seară… Şi faţă de colegii mei, nici ei nu ştiu. Dumnezeu mă încearcă şi am să fiu tată pentru a treia oară“, a mărturisit artistul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI