Loredana Groza, dezvăluiri uluitoare. Ce a pățit artista: „Mă filma pe sub fustă”

Loredana Groza, dezvăluiri uluitoare. Ce a pățit artista: „Mă filma pe sub fustă”
Loredana Groza, detalii neștiute despre un eveniment șocant

Loredana Groza și-a șocat fanii cu dezvăluirile recente pe care le-a făcut. Nimeni n-ar fi crezut că blondina ar fi fost pusă în această postură. Detaliile cu care a ieșit la rampă au cutremurat lumea mondenă.

Loredana Groza, detalii șocante despre un incident neplăcut

Loredana Groza a oferit câteva detalii care scutură din temelii lumea showbiz-ului românesc. Aceasta este transparentă ca întotdeauna și povestește fanilor ei atât în interviuri, cât și pe rețelele de socializare detalii din viața sa. Recent, juratul de la X Factor a dezvăluit care a fost bărbatul care i-a furat primul sărut. Toată lumea o știe de o veșnicie în prezența lui Andrei Boncea, cel care îi este soț de 22 de ani, dar fiecare are un trecut. Artista a mai avut relații înainte să-l cunoască pe tatăl fiicei sale, mai cu seamă în adolescență, când curiozitatea era mare.

Vedeta a mărturisit în cadrul unui interviu pentru Andreea Esca faptul că a fost un copil cuminte și că nu a fost interesată de băieți decât până mai târziu. De asemenea, artista a mai mărturisit că ar fi vrut să aibă o comunicare mai bună cu părinții, în special cu mama ei, dar vremurile restrictive din perioada tinereții ei nu au ajutat-o deloc să afle detalii de la cea care i-a dat viață despre relații, îndrăgostit, sentimente sau contactul sexual. Cu toate astea, se bucură de faptul că are o altfel de comunicare cu fiica ei și că acum lucrurile s-au schimbat.

Loredana Groza, detalii despre un incident din adolescență
Loredana Groza, detalii despre un incident din adolescență

„Nu puteam că pe vremea aia nu puteai să vorbești nimic cu părinții”

„Eu am fost întârziată cu sexul, ca să o spun pe șleau, și maică-mea credea că cine știe, că eu o să fac vreo chestie, voiam să-i zic, dar nu puteam că pe vremea aia nu puteai să vorbești nimic cu părinții. Mi se părea horror să vorbești ceva de sex sau că te-ai pupat, cum vorbește fii-mea cu mine acum. „Mama, m-am îndrăgostit de cutărică”, a spus Loredana Groza.

„Dar eu să îi zic mamei că-mi place de vreunul, mi se părea imposibil. Mă duceam la reuniuni sau la discotecă la Onești, că se duceau prietenele mele, dar nu mă interesau băieții. La Festivalul de la Mamaia m-am pupat prima dată, de fapt a doua oară. Cu domnul care mă filma. Nu m-am gândit la ceva, mi se părea cel mai cool. Și era o relație din asta…, el mă vedea prin cameră, dar mi se părea o chestie așa, că mă băga în seamă, mă filma pe sub fustă”
Loredana Groza

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI