Loredana Groza și Delia s-au certat? Ce înțepături fine și-au aruncat divele la finala X Factor

Loredana Groza și Delia s-au certat? Ce înțepături fine și-au aruncat divele la finala X Factor
Delia și Loredana s-au certat?

Finala X Factor România 2020 ”se joacă” chiar în aceste momente la Antena 1. Concurenta Deliei, Sonia Mosca, este o voce puternică, iar acest lucru este remarcat de fiecare dintre jurați.

Loredana Groza și Delia s-au certat?

După ce Sonia Mosca a intrepretat piesa lui Celine Dion, ”My Heart Will Go On”, Loredana Groza n-a avut de remarcat decât faptul că a cântat perfect.

”Mă aștept la tine să cânți de fiecare dată perfect”, a comentat Loredana Groza la momentul Soniei Mosca. Imediat după aceasta, Delia a luat cuvântul și i-a spus Soniei:

”Sonia, știi care este cea mai mare problemă a ta? Că tu cânți prea bine, iar colegii mei au început să observe asta!”, a spus Delia, cu referire la declarația Loredanei.

”Nu, nu, ăsta nu a fost un reproș”, a zis imediat Loredana Groza, la care Delia a replicat: ”Eu doar extrag așa…unele lucruri”, ”Ce extragi, radicali?” i-a zis și Ștefan Bănică, însă în spirit de glumă.

Florin Salam, marele absent de la X Factor

Peste toate însă, amintim că marele absent de la Finala X Factor România 2020, a fost cântărețul de manele, Florin Salam. Acesta trebuia să cânte alături de nepotul său, Adrian Petrache. Însă pentru că nu a venit, cel care s-a oferit să facă un duet cu Adrian Petrache a fost juratul X Factor, Florin Ristei.

Ștefan Bănică nu a putut sta însă deoparte de la situația la care tocmai a asistat și a declarat:

”Am rămas cu un gust amar vizavi de colega mea (n.r. Loredana Groza). Sunt uimit cand cineva nu vine. Nu înțeleg cum invitatul nu a venit. Noi avem o vorbă la teatru. Știți cum afli când cineva nu vine? Când a murit”, a mărturisit Ștefan Bănică Jr. la X Factor România 2020.

Nu se știe însă motivul pentru care Florin Salam nu a putut să vină să-și susțină nepotul în finală, deși a participat la repetiții, însă trebuie să fi avut un motiv întemeiat.

Pe tot parcursul momentului lui Adrian Petrache, Loredana a plâns de emoție pentru că știe că situața asta i se poate întâmpla oricărui artist. Ea a mărturisit că Adrian a trecut prin multe în cadrul concursului X Factor de anul acesta. I s-a rupt coarda chitarei, iar în timp ce era în bootcamp i-a murit unchiul, adică fratele lui Florin Salam, Nelu Stoian. Și în finală, ghinionul l-a urmărit pe Adrian și în cea mai importantă seară din cariera sa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI