Loredana Groza şi Cătălin Botezatu, sărut neaşteptat. Cei doi nu s-au ferit de nimeni. FOTO

Loredana Groza şi Cătălin Botezatu, sărut neaşteptat. Cei doi nu s-au ferit de nimeni. FOTO
Loredana Groza şi Cătălin Botezatu, sărut neaşteptat

Au fost momente incendiare la petrecerea celebrului designer. Loredana Groza și Cătălin Botezatu, sărut neașteptat, în văzul tuturor invitaților. Creatorul de modă a împlinit sâmbătă vârsta de 56 de ani și a celebrat momentul alături de cei mai buni prieteni, într-un club de lux din București.

Loredana și Cătălin Botezatu s-au sărutat

A fost petrecere mare în lume mondenă din Capitală. Sâmbătă, 3 decembrie 2022, Cătălin Botezatu a sărbătorit împlinirea a 56 de ani. Creatorul de modă și-a transformat ziua de naștere într-un concert organizat într-un club de lux din București, pe scenă urcând nimeni alta decât Loredana Groza, de care îl leagă o prietenie veche de ani de zile.

Artista a făcut o atmosferă de senzație, cântând întreaga seară, spre deliciul petrecăreților, la eveniment fiind invitați cei mai importanți oameni din viața lui Bote. Loredana i-a făcut ciar câteva dedicații speciale sărbătoritului, cei doi îmbrățișându-se în repetate rânduri.

La un moment dat, însă, spre surprinderea tuturor celor prezenți, Loredana și Cătălin Botezatu s-au sărutat cu foc. Momentul incendiar a fost surprins de mai mulți invitați, imaginile surprinzătoare fiind apoi publicate de Cristina Șișcanu, soția lu Mădălin Ionescu, pe o platformă de social media. Totul s-a întâmplat pe scenă, în timpul recitalului vedetei Antena 1.

„După cum știu toți prietenii, Cătălin a trecut prin multe în viață și uite-l! Suntem frumoși, tineri, sănătoși și liberi! Orice ar fi, nu te opri! Știu că tu nu te oprești, orice ar fi!”, i-a spus Loredana Groza lui Cătălin Botezatu, în timp ce se afla pe scenă.

„Am admirat-o și am iubit-o dintotdeauna”

Pe cei doi îi leagă o prietenie specială, construită în cei 25 de ani de când se cunosc.

„Ne cunoaștem de peste 25 de ani, de când eram amândoi extrem de puști și de copii, am admirat-o și am iubit-o dintotdeauna. Pentru mine este o cântăreață, o divă, își merită acest statut, cel puțin din punctul meu de vedere. E o femeie care se reinventează și așa cum îmi place să cred și să spun, chiar dacă îmi iau hate, este un fel de Madonna a României.

Ea este cea care mereu s-a reinventat, e tot timpul acea femeie care nu s-a gândit ce o să zică lumea, de hate-ul pe care și l-ar lua, este o artistă. Numai un artist are acest curaj, care bineînțeles vine complimentat la pachet cu talentul. Dacă nu ar avea talent, nu ar putea să facă lucrul ăsta. Este sigură pe ea. Când este sigură pe vocea pe care o are, atunci își poate permite orice extravaganță. E foarte greu în cazul altor vedete să nu ai talent, să nu ai voce, dar să nu îți permiți extravaganțe. Unele, dacă le tai firul și cântă acapella, te sperii”, a declarat Cătălin Botezatu, potrivit WOWbiz.

Urmăriți Playtech.ro și pe