Cum arată Loredana Groza fără machiaj. Cântăreaţa s-a filmat fără filtre, spre uimirea internauţilor

Cum arată Loredana Groza fără machiaj. Cântăreaţa s-a filmat fără filtre, spre uimirea internauţilor
Cum arată Loredana Groza fără machiaj. Cântăreața s-a filmat fără niciun filtru, de această dată. I-a surprins pe toți!

Loredana Groza este una dintre cele mai iubite cântărețe de la noi din țară. Vedeta în vârstă de 52 de ani reușește să cucerească din nou și din nou inimile românilor cu talentul său muzical, dar nu numai. Artista se menține într-o formă de invidiat. În urmă cu puțin timp, a decis să fie 100% transparentă cu fanii ei. Cum arată Loredana Groza fără machiaj.

Cum arată Loredana Groza fără machiaj

Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate soliste din industria muzicală, de la noi din țară. De-a lungul anilor, a atins un succes colosal, bucurându-se în prezent de admirația profundă a multor fani. Când nu se află pe scenă, artista își ține la curent fanii de pe rețelele sociale cu schimbările care au loc în viața ei privată.

Are 52 de ani, însă arată incredibil de bine. Așa nu ai mai văzut-o pe Loredana Groza. În urmă cu câteva ore, a decis să lase garda jos și să le dezvăluie fanilor exact cum arată în realitate. Fără machiaj și fără filtre. Sunt imagini rare cu vedeta. Radiază de fericire și are încredere deplină în sine.

Nu e nevoie să vă spunem noi mai multe. Fotografiile cu Loredana Groza fără machiaj, care pot fi vizualizate în galeria FOTO a acestui articol, vorbesc de la sine. Cântăreața nu are niciun fel de inhibiții – și nici nu ar trebui să aibă. De fiecare dată când publică materiale foto cu ea, rupe internetul. Utilizatorii online îi dau o mulțime de mesaje dulci.

Recent, frumoasa artistă le-a dat fanilor și o altă veste importantă. Loredana Groza a făcut o schimbare mare în viața ei. Și-a schimbat bijuteria pe patru roți, însă a renunțat și la marca de dinainte. Acum, cântăreața și-a „upgradat” bolidul de lux, semn că nu o duce deloc rău pe plan financiar.

Ce schimbare a făcut cântăreața, recent

Loredana Groza a publicat, zilele trecute, o serie de fotografii din care reiese că și-a achiziționat o nouă mașină. Celebritatea a trecut de la BMW la Mercedes. A costat-o destul de mult, însă se pare că asta nu reprezintă o problemă pentru cântăreață, când vine vorba despre propriile sale plăceri.

„Părinții mei m-au alintat, chiar dacă nu erau bogați. Încercau să îmi facă pe plac. Dacă doream o păpușă, mă rugam la Moșul să mi-o aducă. Și făceau eforturi să o am. Dar pentru asta a trebuit să fiu cuminte şi să învăț bine mereu”, povestea, în urmă cu mai mult timp, Loredana Groza.

Citește și: Cum arăta Loredana Groza în urmă cu 20 de ani. Diferenţele sunt mari, artista arată din ce în ce mai bine. Galerie foto

Noul bolid de lux al vedetei poate fi vizualizat tot în galeria FOTO a articolului. Chiar dacă a decis să își cumpere o mașină de la o altă marcă, probabil aceasta reprezentând-o mai bine, Loredana Groza a rămas fidelă culorii autoturismului anterior.

Urmăriți Playtech.ro și pe