Câţi copii are, de fapt, Cătălin Botezatu. Designerul a recunoscut: „Un subiect sensibil”

Câţi copii are, de fapt, Cătălin Botezatu. Designerul a recunoscut: „Un subiect sensibil”
Câți copii are Cătălin Botezatu?

Cătălin Botezatu este unul din cei mai cunoscuți designeri de la noi. Acesta a reușit să cunoască succesul în urmă cu mulți ani, dar cu toate astea a hotărât să își țină viața personală departe de ochii curioșilor. Vedeta a acceptat invitația la emisiunea Cristinei Șișcanu, unde a făcut dezvăluiri neașteptate care i-au lăsat pe fanii săi fără cuvinte. Puțini știau însă câți copii are creatorul de modă. Câți moștenitori are și de ce nu îi ajută financiar?

Câți copii are Cătălin Botezatu: fanii lui au rămas fără cuvinte

Cătălin Botezatu este unul din cei mai cunoscuți designeri de la noi. Acesta a reușit încă din tinerețe să își facă loc în domeniul în care activează și astăzi. Cu toate că este cunoscut de o țară întreagă și de câteva persoane din afara meleagurilor, bărbatul a decis încă de la primele apariții să își țină viața personală departe de ochii curioșilor.

Mulți s-au întrebat de-a lungul timpului câți moștenitori are acesta, mai cu seamă că într-o anumită perioadă subiectul a fost unul controversat care s-a aflat pe primele pagini ale ziarelor.

Celebrul creator de modă a declarat că are doi copii de care știe sigur. Cel din urmă a oferit mai multe dezvăluiri neașteptate în emisiunea ,,După faptă și răsplată”, moderată de Cristina Șișcanu. Bărbatul a recunoscut că nu își ajută băieții financiar pentru că este de părere că poate folosi acești bani în scop caritabil.

,,Copiii mei poate că au nevoie de bani…”

Vedeta a mărturisit că altfel ar sta lucrurile dacă ar fi avut o fată. Juratul de la emisiunea ,,Bravo, ai stil” a subliniat că ,,s-ar duce de râpă toată cariera’‘ în cazul în care o doamnă i-ar spune că are o fetiță cu el.

„Eu am doi copii de care știu sigur. Ambii băieți. Oamenii din familia mea, părinții și așa mai departe, au tot ce le trebuie. De ce nu ar merge banii mei într-o altă direcție, la niște oameni care chiar au nevoie de ei? Copiii mei poate că au nevoie de bani, poate că nu. E un subiect sensibil.

Dar copiii, în general, ar trebui să muncească. Mă gândeam, anul trecut, ce ar fi să-mi facă o doamnă cadou o fetiță? Aș fi topit, s-ar duce pe râpă toată cariera mea”, a spus Cătălin Botezatu.

,,Se știe și am spus dintotdeauna că nu vreau să-mi implic familia. Seamănă leit cu mine, iar în rest nici nu contează. Unul dintre ei l-am ținut ascuns pentru că el s-a ținut ascuns”, a mai mărturisit acesta în urmă cu ceva timp, pentru viva.ro. 

Urmăriți Playtech.ro și pe