Loredana Groza, apariție incendiară. Cum a putut să se îmbrace: toată lumea a văzut-o așa

Loredana Groza, apariție incendiară. Cum a putut să se îmbrace: toată lumea a văzut-o așa
Loredana Groza, apariție incendiară. Cum a putut să se îmbrace: toată lumea a văzut-o așa

Un simbol al frumuseții, Loredana Groza a început să fie criticată de fani din cauza schimbărilor pe care le-a făcut în ultima vreme, dar mai ales din pricina aparițiilor fierbinți. Recent, cântăreața a urcat pe scenă purtând un body negru cu un decolteu adânc și o capă din voal cu puf.

Loredana Groza s-a aruncat din nou în gura cârcotașilor.  Artista a afișat un decolteu care i-a lăsat la vedere calitățile

Să ai picioare tonifiate, un trup tras prin inel și o piele fermă nu e ușor la nicio vârstă, cu atât mai puțin la 50 de ani. Îți trebuie ambiție și determinare, iar Loredana Groza știe asta foarte bine. Dincolo de agenda încărcată pe care o are, cântăreața petrece multe ore în sala de antrenament și are grijă și la alimentația sa.

Însă, aspectul armonios al trupului a făcut-o pe ”Madonna de România” să privească stilul vestimentar abordat pe scenă din alt unghi. Dacă până acum nu ne-ar fi mirat să poarte o fustă scurtă, acum, artista epatează și cu decolteuri amețitoare, punându-și în evidență bustul proeminent.

Vedeta de la ”X Factor” a avut dintotdeauna apariții incitante, dar în ultima vreme putem spune că a făcut din asta un obicei la care nu pare că ar vrea să renunțe prea curând. De ce ar face-o, totuși? Fanii sunt în delir, iar curajul său de a se afișa astfel la 50 de ani sprijină multe femei pline de nesiguranțe.

Loredana Groza, apariție incendiară la X-Factor
Loredana Groza, apariție incendiară la X-Factor

Vedeta face pilates

Pilatesul este ultima modă în materie de antrenament. Toate vedetele în practică și Loredana Groza nu face excepție. Ea are un program complex de exerciții. Aceasta combină exerciții de tip pilates pentru a-și tonifia mușchii cu cele cardio, care te scapă de surplusul de grăsime. Antrenamentul ei constă în exerciții de izometrie, precum și în cunoscutele exerciții cu mingea de fitness.

Ce intervenții a făcut

Chirurgul estetician Adina Alberts a declarat, într-un interviu pentru Viva Online, că Loredana arată mai bine decât în urmă cu 30 de ani. Specialistul afirmă că vedeta și-a făcut multiple intervenții la nivelul feței.

„Are corecție la nivelul nasului și la nivelul buzelor. Și-a refăcut și volumele feței. Arată bine”, a spus medicul.

„E un exemplu de . Mie nu mi se pare nimic exagerat. Ea are o meserie care o consumă enorm și acel consum se vedea pe chipul ei. În momentul acesta, nu se mai vede. Maniera în care au fost făcute aceste îmbunătățiri este un mod ideal”, a completat Adina Alberts.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI