Loredana Groza, total schimbată după un lung șir de operații estetice. Cum a ajuns să arate acum FOTO

Loredana Groza, total schimbată după un lung șir de operații estetice

Loredana Groza, una dintre starurile cu care România se poate mândri, a atins de-a lungul celor 48 de ani ai săi toate scenele țării și nu numai. Anii trec, corpul omului nu mai arată la fel, așa încât Lori a apelat și ea la operații estetice.

Loredana Groza este total schimbată după un lung șir de operații estetice

Loredana Groza, în vârstă de 48 de ani, a frânt multe inimi cu cântecele sale și cu vocea sa languroasă, dar și cu felul în care arată. Pentru că ”vreme trece, vreme vine”, Loredana a ales să își facă intervenții chirurgicale pentru a arăta după bunul plac. De altfel, vedeta a admis că frumusețea nu stă în operații, dar că nimeni nu se naște perfect. Cu toată sinceritatea sa față de schimbările existente, cârcotașii o critică în repetate rânduri pe rețelele de socializare, acuzând-o ba că se lasă prea mult pe mâna medicului estetician, ba că abuzează de Photoshop.

„Secretul fumuseţii nu stă în operaţii. Nu ne naştem perfecţi, nimeni nu e perfect. Trebuie să avem dorinţa de a fi mai frumoşi şi nu doar fizic. În fiecare zi meditez şi mulţumesc pentru aceste daruri şi pentru oamenii din viaţa mea”, a explicat Loredana Groza. Cât despre numărul intervențiilor estetice pe care le are cântăreața, medicul estetician și trainerul în domeniu Victor Topolog a explicat, într-un video, câte și care ar fi acestea.

Loredana Groza, total schimbată după un lung șir de operații estetice. Cum a ajuns să arate acum FOTO
Pentru că ”vreme trece, vreme vine”, Loredana a ales să își facă intervenții chirurgicale

Medicul a remarcat că Loredana Groza are un ten hidratat, pentru că a apelat la acid hialuronic, dar și o piele perfect întinsă, în urma botoxului din zona frunții, a ochilor și a sprâncenelor. Totodată, artista a scăpat de grija cearcănelor, iar buzele sunt mult mai pline. În final expertul Topolog a felicitat-o pentru modul în care sunt realizate intervențiile estetice, de unde denotă moderația și bunul gust al artistei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI