Loredana Groza s-a destrăbălat în limuzină. Ce s-a văzut când a ridicat piciorul VIDEO

Loredana Groza surprinde din nou! Celebra cântăreață s-a destrăbălat în limuzină. Fanii săi sunt deja obișnuiți cu aparițiile sale care îi lasă fără cuvinte. Iată că blondina a strălucit din nou și a atras toate privirile. Cu siguranță internauții au pus pauză filmulețului video postat de artistă pe rețelele de socializare. Ce s-a întâmplat în limuzina în care se afla fosta jurată de la emisiunea ,,Vocea României”?

Loredana Groza, spectacol într-o limuzină: ce a făcut artista?

Loredana Groza este fără discuție una din cele mai surprinzătoare artiste din România. Fanii săi sunt curioși de fiecare apariție a sa pentru că de fiecare dată vine cu ceva nou pentru aceștia. Blondina le-a încins recent imaginația bărbaților cu un nou videoclip de senzație în care a arătat mai mult decât se așteptau.

Fosta jurată de la emisiunea ,,Vocea României” a uimit pe toată lumea recent. Cu toate că este des criticată pentru felul excentric, artista nu pare deranjată și nu schimbă nimic în privința stilului vestimentar. Vedeta a venit la un eveniment într-o limuzină impresionantă. Ea s-a lăsat filmată în timp ce stătea pe banchetă și făcea niște gesturi senzuale.

,,O adevărată divă!”

Cântăreața a ridicat la un moment dat și un picior și s-a lăsat pe spate, moment în care a lăsat la vedere părți mai intime. Imaginile cu Lore au făcut mii de vizualizări în mediul online la scurt timp. De asemenea, secțiunea de comentarii a fost luată cu asalt. Mesajele internauților au fost la extremă. Unii au apreciat apariția solistei, iar alții cu criticat-o dur.

„O voce incredibilă, o voce „mare” a muzicii românești. Problema e atitudinea și decența”/ „Scârbos!! Comportament de vampă….nu are de-a face cu talentul!!”/ „Ești o zăpăcită! Ești libera să faci ce simți! (…) Să va văd și pe voi, cu talentul ei, vocea ei, banii ei, poziția ei în lume și stilul ei de viață”/

„Înțeleg că fiecare om are șansa lui în viață…dar măcar la bătrânețe lăsați răutatea 😉”/ „Superbă! Madonna de Romania!”/ „Ai fost ești și vei rămâne cea mai bună voce din România! O adevărată divă! Mult succes”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fanii la postarea artistei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de LOREDANA (@loredanagroza)

Urmăriți Playtech.ro și pe