Loredana Groza, fail maxim în Photoshop! Fanii au observat ce și-a modificat la corp și au taxat-o

Loredana Groza, taxată de fani din cauza unei poze editate în Photoshop

Loredana Groza a căzut în penibil din cauza unei postări recente. Cunoscuta cântăreață a încercat să-și modifice corpul cu ajutorul unui program de editare, dar nu prea a reușit să facă schimbări care să nu fie extrem de vizibile. Cum arată poza pentru care fanii au taxat-o?

Loredana Groza, taxată de fani din cauza unei poze editate în Photoshop

Loredana a ajuns din nou subiect intens discutat pe internet! Celebra cântăreață este acum criticată pentru faptul că a cam folosit un program de editare mai mult decât ar fi trebuit. Din păcate, a picat în penibil din cauza unie mici greșeli care este destul de vizibilă în zona picioarelor. Juratul de la X Factor este deja cunoscut pentru firea cameleonică. Deși s-a făcut remarcată în urmă cu zeci de ani, este una dintre cele mai în vogă artiste din vremurile noastre și continuă să încerce stiluri dverse în ceea ce privește vestimentația, coafura, machiajul, dar și…operațiile estetice.

Desigur, mulți susțin că are o vârstă și că i se permite, față de adăugirile deloc necesare pe care le fac prea tinerele cliente ale medicilor esteticieni. Acum, solista a atras din nou numeroase critici în încercare de a demonstra că arată perfect. Mulți dintre internauți au lăudat-o pentru corpul său bine lucrat la sală și pentru frumusețea formelor ei, alții, însă, au văzut imediat detaliul care a făcut-o să cadă în penibil. Mai exact, blonda și-a subțiat foarte tare picioarele, acestea nemaiavând chiar o formă deloc naturală, ci chiar picând în bizar.

Ce face artista pentru liniștea interioară?

Loredana este una din vedetele care deși extrem de excentrice, volubile și transparente, nu abordează aproape deloc subiecte personale. Aceasta rar vorbește despre sine, fiica ei sau partenerul care îi este alături deja de zeci de ani. Cu toate astea, a mărturisit într-o emisiune care este secretul liniștii interioare pe care susține că o are. Cântăreața meditează și mulțumește intens universului pentru darurile primite și pentru puterea de a răzbate în domeniul muzical, mai cu seamă că sunt mulți artiști care de-a lungul anilor s-au pierdut pe drum. În timpul acesta, Loredana Groza și-a câștigat încă o dată și încă o dată numele și și-a depășit orice condiție.

“Secretul fumuseții nu stă în operații. Nu ne naștem perfecți, nimeni nu e. Trebuie să avem dorința de a fi mai frumoși și nu doar fizic. În fiecare zi meditez și mulțumesc pentru aceste daruri și pentru oamenii din viața mea”, a declarat Loredana Groza în cadrul unei emisiuni TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI