Scandal de proporții în showbiz! Loredana Groza, făcută praf de o mare vedetă. Ce a putut să îi zică EXCLUSIV

Scandal de proporții în showbiz! Loredana Groza, făcută praf de o mare vedetă. Ce a putut să îi zică EXCLUSIV
Scandal de proporții în showbiz! Loredana Groza, făcută praf de o mare vedetă. Ce a putut să îi zică

Horia Moculescu (84 de ani), unul dintre cei mai cunoscuţi compozitori și interpreţi, nu o iartă pe mai tânăra sa colegă de breaslă, Loredana Groza, care recent a cântat și a dansat alături de Vali Vijelie și de Florin Salam, în videoclipul ”Fericire”.

Scandal de proporții în showbiz! Loredana Groza, făcută praf de o mare vedetă de la noi

“Nu ştiu dacă Loredana mai e sau nu o voce. Deocamdată, mi se pare mai degrabă absurdă şi comică”, ne-a declarat Horia Moculescu, pentru impact.ro.

În opinia lui Horia Moculescu, îndrăgita solistă Loredana Groza a greșit că și-a asociat numele cu lumea manelelor:
“Nu cred că avea nevoie de aceste încercări, din ultima perioadă de timp. Nu ştiu încă ce i-au adus, în plus, faţă de ceea ce avea deja. Ea e genul de artist care a mai încercat şi altceva. Ne amintim cu toţii de etapa aceea din viaţa sa profesională, cu ”Zaga, zaga”.
Horia Moculescu rămâne însă un artist optimist. “Am speranţa că în muzică se va repeta aceeaşi ciclicitate care se întâlneşti şi în societate şi în viaţa de zi cu zi. Aşadar, într-o bună zi, melodia pură va reveni la modă. Chiar dacă va fi mai fistichie, mai dezbrăcată sau mai îmbrăcată, sigur va reveni!”.

 Loredana Groza, videoclip cu 10 maneliști de top

Loredana Groza lansa, la sfârşitul lunii aprilie, piesa „Fericire“, în colaborare cu 10 dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi de manele ai momentului: Costi Ioniţă, Florin Salam, Vali Vijelie, Jador, Jean de la Craiova, Adi de la Vâlcea, Culiţă Sterp, Nicu Paleru, Baboiash şi Ştefan.
De altfel, Lori a mai colaborat cu artişti din toate genurilor muzicale, inclusiv rap, folclor, trap şi muzică lăutărească. Artista a decis să răspundă criticilor fanilor, pe rețelele sociale:
“Muzica este iubire! Muzica este #Fericire! Muzica este un limbaj universal, trece dincolo de limbă, culoarea pielii, conturi în bancă.. de fiecare dată am cântat cu plăcere orice gen muzical.
Am fost primul artist din România care a facut crossover cu hip hop, muzică lăutărească, folclor, gypsy music, electro, trap…reușind să scot din underground, în atenția marelui public, artiști și stiluri muzicale diferite.
De fiecare dată mă implic total, cu pasiune, în orice proiect. Le mulțumesc fanilor mei și tuturor pentru că m-au făcut să mă simt ca o regină”,  a scris Loredana, pe pagina ei de Facebook.
În a doua jumătate a lunii iunie, Lori a lansat un nou videoclip, pe aceeaşi temă muzicală, a manelelor, intitulat “Suflet şi trup”.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI