Loredana Groza a încins iar imaginația bărbaților. Poza cu care i-a lăsat fără cuvinte

Loredana Groza a încins iar imaginația bărbaților. Poza cu care i-a lăsat fără cuvinte
Loredana Groza, apariție impresionantă!

Loredana Groza a încins atmosfera din nou pe rețelele de socializare. Celebra solistă le-a oferit fanilor o serie de imagini spectaculoase. Aceasta este o fire excentrică și nonconformistă și adoră de cele mai multe ori să iasă din tipare mai ales în aparițiile din online. Mulți dintre cârcotași susțin și acum că exagerează cu filtrele și cu vestimentațiile deloc potrivite vârstei, dar fanii săi o iubesc pentru ceea ce este. Iată cum s-a lăsat surprinsă recent? Bărbații s-au uitat de două ori.

Loredana Groza, apariție incendiară în mediul online

Loredana Groza a postat o serie de poze incredibile. Bărbații s-au uitat intens la ecranele telefoanelor. Aceasta este una din cele mai iubite cântărețe de la noi, are o carieră impresionantă în spate, iar de-a lungul anilor i-a șocat nu de puține ori pe fani cu aparițiile sale.

Blondina i-a lăsat fără reacție pe cei care au fost pe fază și au urmărit recenta fotografie postată pe InstaStory. Fosta jurată de la emisiunea ,,X Factor” s-a lăsat surprinsă într-un costum de baie minuscul în timp ce stătea cu spatele. Ea se afla cel mai probabil în vacanță, bucurându-se de valuri și de o ședință foto rapidă.

Cu siguranță internauții s-au uitat lung atunci când au văzut-o pe solistă într-o asemenea ipostază extrem de incitantă. Cârcotașii critică și acum aparițiile sale mult prea sexy și nepotrivite vârstei ei, dar fanii o iubesc pentru felul aparte și pentru că nu ascultă de gura lumii.

Vezi Galeria FOTO

,,Ești penibilă. Nu înțeleg de ce îți place să te mândrești cu ceva care nu este natural”

Internauții o critică des pentru felul în care arată, mai cu seamă că majoritatea susțin că ea a apelat în special în ultimii ani la medicul estetician. Blondina susține că nu și-a făcut nicio ajustare, ci că este naturală și se mândrește cu acest lucru.

„Nu înțeleg de ce îți place să te mândrești cu ceva care nu este real… În special la vârsta ta”, i-a scris un internaut, iar spre surprinderea lui, artista i-a răspuns astfel: „Ești atât de demodat, Natanael… Ar trebui să devii real”.

,,Aș înțelege să te mândrești cu fizicul tău dacă ai fi naturală. Operată, injectată, machiată, extensii, orice nasoală arată bine. Ești penibilă. Te-am văzut în realitate, ești pitică, fără gât, dreaptă la talie și caraghioasă în reacții” sunt alte două comentarii aspre primite de Loredana Groza pe rețelele de socializare.