Loredana Groza a făcut mișto de propria piesă. Parodia de la prima petrecere după relaxarea restricțiilor

Loredana Groza a făcut mișto de propria piesă. Parodia de la prima petrecere după relaxarea restricțiilor
Loredana Groza a facut misto de propria piesa

Ziua și surpriza în showbizul autohton. Nici bine nu s-au relaxat restricțiile din pandemie că Loredana Groza și Ema Uta, unul dintre cei mai buni make-up artiști de la noi din țară, au și dat o petrecere de pomină în casa de lux a celei poreclite „regina pensulelor din România”. Parodia de la prima petrecere după relaxarea restricțiilor i-a lăsat pe toți mască.

Loredana Groza a făcut mișto de propria piesă

Au cântat, au dansat și au petrecut până dimineața, sărbătorind cumva o primă etapă a reîntoarcerii la normal, odată cu relaxarea măsurilor de precauție și a restricțiilor impuse de autorități în pandemia de coronavirus.

Extravagantă și noncormistă, așa cum o știm, frumoasa Loredana Groza s-a aliat cu prietena ei bună Ema Uta și s-au distrat precum în poveștile arăbești. Mai mult de atât, jurata de la X Factor România a făcut mișto de propria ei piesă, „Fericire”, colaborarea cu 11 dintre cei mai cunoscuți maneliști din România.

După cum se vede, debutul celebrei Loredana Groza în lumea manelelor a creat un adevărat trend și pe TikTok, acolo unde internauții s-au întrecut în a-i imita pe protagoniștii videoclipului, unde Lori cântă alături de Nicu Paleru, Jador, Florin Salam, Culiță Sterp, Costi Ioniță, Adi de la Vâlcea, Vali Vijelie și mulți alții.

Petrecerea din casa superbă a Emei Uta a durat până dimineața. Make-up artistul a imortalizat câteva scene cu Loredana dansând și cântând piesa ei „Fericire”, alături de alți prieteni, pe care le-a urcat pe InstaStories, spre deliciul fanilor. (AICI vezi imaginile)

Ema Uta și Loredana sunt prietene foarte bune, iar acest party nu este primul la care cele două dive au făcut spectacol. Regina pensulelor din România și artista au plecat, împreună, într-o vacanță de vis în Maldive, acum câteva luni.

Cum a convins-o Costi pe Loredana Groza să cânte manele

Costi Ioniță este pe val. Producătorul muzica a declarat, exclusiv pentru impact.ro, cum a convins-o pe faimoasa Loredana Groza să cânte piesa „Fericire”, alături de 11 cântăreți de manele din România. Artistul spune că nu a trebuit să insiste foarte mult, iar jurata de la Antena 1 a fost încântată de a face parte din acest proiect.

„I-am spus direct ce vreau de la ea. Ce-ar fi să faci o melodie sau două alături de numele mari ale muzicii de manele? Cred că nu au trecut două secunde şi Loredana a acceptat imediat.  Chestia asta nu e chiar la îndemâna tuturor. Un mare artist se poate reinventa. E chiar obligat pe parcursul carierei sale.

Iar Loredana a înţeles imediat ce vreau. Un artist de valoarea Loredanei ştie că orice ezitare îi poate aduce fie un mare succes, fie o mare dezamăgire. Dincolo de prejudecăţile unuia sau altuia, videoclipul despre care vorbesc mulţi dintre semenii noştri azi e unul care a adus un mare succes. Şi va continua să o facă ceva vreme de acum încolo!”, a spus Costi Ioniţă pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI