Loredana Chivu trăiește o nouă dramă. Ce suferință are fosta asistentă TV a lui Dan Capatos

Loredana Chivu trăiește o nouă dramă. Ce suferință are fosta asistentă TV a lui Dan Capatos
Loredana Chivu trăiește o nouă dramă. Ce suferință are fosta asistentă TV a lui Dan Capatos

Loredana Chivu e frumoasă, dar mărturisește că suferă de singurătate. Aceasta stârnește imaginația oricărui bărbat, dar a trecut ceva vreme de când fosta asistentă a lui Capatos s-a afișat cu vreun iubit. De ce oare așa ceva?

Loredana Chivu trăiește o nouă dramă

Loredana Chivu a făcut confesiuni de suflet la Antena Stars. Astfel, dansatoarea a explicat de ce anume nu a mai fost văzută deloc în companiia vreunui bărbat, fapt ce a generat și zvonuri conform cărora frumoasa brunetă ar suferi din dragoste. Dar nu este deloc așa. Motivul pentru care aceasta nu s-a mai afișat cu vreun bărbat este că blondina vrea certitudini. Certiudinea că relația ei poate fi una de durată, ceva serios. Astfel că, sătulă și ea de eșecurile pe care le-a avut până acum în dragoste, Loredana Chivu s-a decis să-și țină iubiții la secret, ieșind cu ei la lumină abia atunci când este sigură că s-a legat ceva cu adevărat special.

„Dacă nu mi-am afișat faptul că am o relație sau nu, înseamnă că știe eu motivul și că vreau să mă asigur că rămân cu omul respectiv. Dacă eu nu sunt sigură pe bărbatul respectiv, cel mai bine este să păstrez eu pentru mine relația. Asta nu înseamnă cu sunt o femeie neîmplinită în acest capitol”, a explicat, cu subiect și predicat, Loredana Chivu, la „Star Matinal”.

Suferă de singurătate

Tot Loredana Chivu continuă seria mărturisirilor. Și spune un lucru cu adevărat trist, și anume, că suferă de singurătate și că chiar și dormitul separat de familie îi produce o stare de neliniște. Totuși, spunând lucrurilor pe nume, aceasta admite că are parte atenția bărbaților. Și încă cum!…

„Sunt cu cineva și mereu am fost o femeie curtată, care nu a dus lipsă de admiratori. Eu sufăr de singurătate”, a mai spus Loredana Chivu pentru sursa menționată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI