19 sept. 2024 | 16:53

Lora și Ionuț Ghenu s-au căsătorit. Primele imagini de la cununia civilă. Artista a arătat spectaculos

Diverse
Lora și Ionuț Ghenu s-au căsătorit. Primele imagini de la cununia civilă. Artista a arătat spectaculos
„De mâine o să fiu căsătorită cu iubirea vieții mele”.

Este o zi importantă pentru celebra artistă Lora. Astăzi, Lora și Ionuț Ghenu s-au căsătorit, au spus Da în fața Ofițerului de Stare Civilă, iar fanii au putut vedea și primele imagini de la fericitul moment.

Astăzi, Lora și Ionuț Ghenu s-au căsătorit

Deși au încercat să țină departe de ochii lumii ziua în care vor spune Da, în cele din urmă s-a aflat. Lora și Ionuț Ghenu s-au căsătorit civil, în fața Ofițerului de Stare Civilă din Sectorul 4 al Capitalei.

La scurt timp după fericitul moment, fanii vedetei au putut vedea și primele imagini de la cununia civilă. Artista a arătat spectaculos, alegând să îmbrace o rochie simplă, de culoare roz, asortată cu o pereche de pantofi eleganți cu toc, în ton cu rochia.

Lora și Ionuț Ghenu s-au căsătorit. Primele imagini de la cununia civilă. Artista a arătat spectaculos

(foto Lora / Instagram)

Nu cu multă lume prezentă la fericitul moment,  Lora și Ionuț Ghenu s-au căsătorit. De alfel, vedeta avea să publice ieri pe contul de Instagram un mesaj în care spunea că „De mâine o să fiu căsătorită cu iubirea vieții mele”.

Dar, deși cununia civilă a ales să o facă în prezența celor apropiați, în ceea ce privește cununia religioasă, nu cu multă vreme în urmă vedeta spunea Cununia religioasă va fi mai mare un pic!.

Lora și Ionuț Ghenu, împreună de aproape 9 ani

După un mariaj de cinci ani cu celebrul comediant Dan Badea, Lora surprindea prin anunțul divorțului de acesta. Ulterior, în 2015 avea să înceapă o nouă relație cu actualul ei partener, Ionuț Ghenu.

De altfel, despre această relație vedeta declara că „Eu îmi fac planuri cu el și îl văd în viitor până la capăt, dar în același timp încerc să nu fiu un om care constrânge sau pune presiune pe un viitor pe care nu ne este dat să îl cunoaștem, din motive bine întemeiate”.

Lora și Ionuț Ghenu s-au căsătorit. Primele imagini de la cununia civilă. Artista a arătat spectaculos

De atunci și până astăzi, mulți s-au întrebat de ce nu s-au căsătorit, iar Lora spunea de fiecare dată că „Se va întâmpla cu siguranţă.. Am învăţat să nu mai fac atâtea planuri, să mă bucur de prezent”.

Au apărut primele imagini de la cununia civilă

În cursul acestei zile, Lora și Ionuț Ghenu au făcut pasul următor în relația lor, și cum era de așteptat, au apărut și primele imagini cu proaspeții căsătoriți.

Lora și Ionuț Ghenu s-au căsătorit. Primele imagini de la cununia civilă. Artista a arătat spectaculos

(foto Lora / Instagram)

Amândoi par extrem de fericiți, iar imaginile cu Lora și Ionuț Ghenu stau ca mărturie a acestui moment important din viața lor. Nu cu mult timp în urmă, vorbind despre un posibil mariaj cu noul ei partener, vedeta declara:

„Am înţeles că fiecare lucru se întâmplă cu un scop şi la momentul potrivit. Aşa că asta m-a ajutat să îmi pun ordine în gânduri şi să nu mai pun la fel de multă presiune pe mine şi pe ceea ce fac.

Cât despre un copil… se va întâmpla. Atunci când este scris. Oricând va fi, suntem pregătiţi şi sunt sigură că vom fi nişte părinţi buni. Cred că cel mai important este să fii pe lume o viaţă care aduce bucurii altor vieţi.”

Este un moment important în viața celor doi, iar faptul că artista a arătat spectaculos, nu înseamnă decât că a fost o alegere bine făcută și de bun augur.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Soarta misterioasă a aurului lui Ceaușescu. Ce s-a întâmplat cu o avere colosală
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Adevărul despre Traian Băsescu. Nimeni n-a știut. Ce a făcut pe timpul lui Ceaușescu
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro