Lora, la spital după ce și-a înmormântat mama. Ce s-a întâmplat cu artista

Lora, la spital după ce și-a înmormântat mama. Ce s-a întâmplat cu artista
Lora, la spital după ce și-a înmormântat mama. Ce s-a întâmplat cu artista

Lora trece printr-o perioadă extrem de grea, deoarece, recent, artista și-a înmormântat mama, care a murit răpusă de o boală nemilioasă. Mai mult, Lora a luat și o pauză de la rețelele de socializare, pentru a se liniști și pentru a-și vedea de viața personală. În urmă cu câteva zile, Lora și-a condus mama pe ultimul drum, iar ipostazele în care a fost surprinsă arată că aceasta nu și-a revenit încă după pierderea suferită.

Lora, la spital după ce și-a înmormântat mama

Îngândurată și abătută, fără zâmbet pe față. Așa a fost surprinsă Lora de paparazzi Spynews.ro, într-o seară care a adus-o din nou la spital. Vedeta a fost însoțită de iubitul ei, Ionuț Ghenu, la o clinică privată, acolo unde a stat de vorbă cu mai multe persoane.

Nu se știe însă care este motivul vizitei la clinică al Lorei, dar cert este că nu poate să fie ”de plăcere”, de vreme ce a purtat, alături de mama ei, o luptă aprigă împotriva bolii. După ce scopul vizitei s-a încheiat, Lora și Ghenu au plecat. S-au urcat în mașină, apoi s-au oprit la restaurant, comandând mâncare la drive-through. Lora a stat numai cu capul plecat, în tot acest timp, cel mai probabil atentă la telefonul mobil.

Sursă foto: Spynews.ro
Sursă foto: Spynews.ro

”Mi-am pierdut busola”

Lora și-a condus marți mama pe ultimul drum. Vedeta a fost extrem de apropiată de Mihaela Petrescu, care în final, după mai mulți ani de luptă, aceasta a murit din cauza unei boli necruțătoare. Mama artistei s-a operat prima dată în anul 2013, apoi au urmat ședințe de chimioaterapie care au afectat-o mult.

”Vreau să știți că încerc…știu că e un proces care necesită timp, cunosc toată teoria. În realitatea pe care o trăiesc acum, multe lucruri nu mai contează, altele nu mai au sens și cel mai ciudat e că pământul se învârte fără mine.

Mi-am pierdut busola odată cu singurul om de la care îmi doream cu adevărat aplauzele, susținerea și iubirea. Mi-ați scris mulți în perioada asta..mulți care ați pierdut pe cineva drag și care ați încercat să mă consolați prin puterea exemplului..apreciez fiecare mesaj și gând bun, doar că nu mă simt în stare să pun în practică sfaturile voastre. Faptul că mi-ați scris a contat enorm. Mulțumesc”, a fost mesajul transmis de Lora, după moartea mamei sale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI