Lora, dezvăluiri despre Asia Express. ”Multe nu s-au dat la televizor!”

Lora, dezvăluiri despre Asia Express. ”Multe nu s-au dat la televizor!”

După terminarea sezonului trei din ”Asia Express”, ediție câștigată de Bontea și Fodor, Antena 1 a decis să reia primul sezon al show-ului, sezon în care, printre cei 14 participanți s-au numărat Lora și soțul ei, Ionuț Ghenu

Lora, amintiri neplăcute la ”Asia Express”

Cei doi au făcut parte din primele echipe concurente în show-ul difuzat acum doi ani, la Antena 1, iar Lora a povestit despre excperiența din acel sezon. Amintirile vedetei nu sunt din cele mai bune, având în vedere că, de-a lungul aventurilor asiatice, a avut și altercații cu ceilalți concurenți.

Acum cei doi, datorită situației la nivel mondial, au rămas blocați în Bali. Lora a fost de acord să dea un interviu pentru cei de la Virgin Radio, în care a vorbit despre experiența ”Asia Express”. Vedeta a început să povestească despre experiența „Asia Express”.  Lora nu s-a mia putut abține și a povestit cu lux de mânunte ce avea pe suflet și ceea ce telespectatorii nu au putut vedea la televizor. Poveștile Lorei vin la puțin timp după dezvăluirile făcute de actrița Lia Bugnar sau de CRBL.

Lora, dezvăluiri despre Asia Express. ”Multe nu s-au dat la televizor!”
Lora, dezvăluiri despre Asia Express. ”Multe nu s-au dat la televizor!”

”Noi am fost atat de hateriți de oamenii cu care am împărțit primul sezon Asia Express căci, cu toată modestia, aveam niște viteze în plus. Eu am luat jocul ăsta foarte în serios din prima, pentru că am fost remunerați foarte bine ca să participăm la Asia Express. Și nu am vrut să creadă oamenii că nu acord importanță acestui proiect. Și, pentru că eram fan al acestui gen de aventură, m-am montat foarte bine de acasă. La noi jocul a fost foarte real. Noi nu opream să mâncăm, noi nu mergeam la toaletă și, crede-mă, mi s-au întâmplat tot felul de chestii pe care oamenii nu le știu, dar ca femei ți se întâmplă lucruri în atât de multe zile. Și e foarte nasol să se întâmple chestia asta acolo, în viteză, în cursă, și să nu ai parte de sprijinul colegilor.”,a povestit vedeta.

”Multe nu s-au dat la televizor!”

La fel ca și în cazul Liei Bugnar sau a lui CRBL, și în acel sezon al show-ului multe dintre lucrurile care s-au întâmplat în periplul participanților nu au fost date la televizor, lucru constatat de Lora, după ce a revenit acasă și a văzut integral show-ul la televizor. Și pe marginea acestui aspect vedeta a făcut câteva declarații celor de la Virgin Radio.

”Sunt multe lucruri care nu s-au dat la televizor și care au fost făcute să pară altfel. Am fost un pic dezamăgită. Uite, eu când am văzut sezonul 3 de la Asia Express, atât de tare mi-a plăcut. Și mi-a plăcut prietenia dintre Bontea și Fodor, și Speak și cam astea au fost și aștepările noastre. Nu aveam decât să aflu mai târziu, când am ajuns acasă, că situația a fost complet diferită, toți colegii credeau că îi bârfim foarte urât la interviuri, drept pentru ei au vorbit foarte urât despre noi la interviuri sau râdeau de mine când mi-a fost rău. Lor așa li se spunea. Acum ne-am reglat conturile, pentru că au văzut și ei că nu a fost așa. Uite, Vica îmi scrie foarte des și i-a părut rău că a crezut despre mine acele lucruri. M-a usturat experiența aceea văzută de acasă altfel decât am trăit-o. Era și primul sezon, sezon de sacrificiu.”, a mai povestit Lora.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI