Lora, apariție rară fără pic de machiaj. Cum arată artista, le-a închis gura tuturor

Lora, apariție rară fără pic de machiaj. Cum arată artista, le-a închis gura tuturor
Cum arată Lora fără pic de machiaj sau fără filtre?

Lora surprinde din nou cu o apariție fără machiaj! Mulți dintre fanii ei o apreciază pentru faptul că nu se ferește să își arate chipul fără make-up și uneori și nearanjată. Cum arată artista fără niciun filtru sau vreo îmbunătățire. Solista a reușit să închidă gurile multor cârcotași cu recenta apariție pe rețelele de socializare. Cum și-a impresionat fanii?

Cum arată Lora fără machiaj: a reușit să închidă gurile cârcotașilor

Lora nu se sfiește să apară des fără machiaj sau fără să fie aranjată în exces. Ea este foarte atentă la detalii atunci când vine vorba despre evenimente, concerte sau apariții TV, dar în mediul online se prezintă și foarte naturală. Fanii au văzut-o recent din nou fără filtre sau make-up.

Blondina a reușit ca într-un live să închidă gurile cârcotașilor și s-a afișat complet naturală, așa cum a lăsat-o Mama Natură. Artista se bucură de o comunitate uriașă pe rețelele de socializare, așa că nu se sfiește să împărtășească totul cu internauții care îi sunt alături în fiecare clipă.

Fostul jurat de la emisiunea ‘Next Star’ s-a filmat minute bune fără ruj, fără fond de ten, mascare sau gene aplicate. Iubita solistă se bucură de un ten lipsit de imperfecțiuni, motiv pentru care fanii au felicitat-o pentru grijă, curaj și pentru exemplul oferit multor tinere care exagerează din acest punct de vedere. 

Ea susține că are grijă mereu de pielea sa, iar tenul și-l demachează întotdeauna și își aplică uneori gomaj, cremă de ochi, cremă de față și cremă de corp. Cea din urmă a susținut că are câteva reguli de întreținere a frumuseții sale, iar din rutină nu lipsesc niciodată: „demachierea, bb-cream în loc de fond de ten și multă apă.” De asemenea, cântăreața a subliniat că nu ar putea să se departă de rujul mat, rimelul și fardul de obraz.

Cum se întreține? Care sunt trucurile de bază?

„Beau multă apă, folosesc fiole regeneratoare, nu încarc pleoapele, înlocuiesc fardul mat cu unul ușor sidefat, pun accentul pe buze, prefer să-mi prind părul într-o coadă mai strânsă. Un contouring perfect te salvează de lumina artificială. Un contouring perfect forțează lumina să-ți flateze trăsăturile.

Crema 100% naturala și românească “Leac de-un veac” hidratează și regenerează. cremă cu protecție solară, “Leac de-un veac”, produsele de îngrijire pentru păr, trusa de manichiură/pedichiură, crema la care lucrez acum (voi lansa pe piata o cremă pentru față) și…dacă n-am limită, iau tot J”, a detaliat vedeta, pentru girlsowncosmetics.ro.