Lora a dezvăluit în premieră motivul plecării de la Pro TV. A mărturisit tot abia acum: “Cât s-a putut am fost acolo, apoi ne-am strâns mâna frumos” VIDEO

Lora a dezvăluit în premieră motivul plecării de la Pro TV. A mărturisit tot abia acum: “Cât s-a putut am fost acolo, apoi ne-am strâns mâna frumos” VIDEO
De ce a plecat Lora de la Pro TV? Artista a venit cu noi dezvăluiri

Vedeta a plecat de la ”Vorbește lumea”, acolo unde o înlocuise pe Adela Popescu, aflată în concediu de maternitate, după doar câteva luni, fără a oferi prea mute explicații.

Motivul pentru care Lora a plecat de la Pro TV

Lora este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică ușoară din România. Pe lângă faptul că iubește să cânte încă de mică, vedeta cochetează și cu actoria dar și cu teleleviziunea. După intrarea Adelei Popescu în concediul de maternitate, blondina a acceptat propunerea șefilor de la Pro TV, de a o înlocui.

Aceasta a plecat însă de la ”Vorbește lumea” după câteva luni fără prea multe explicații. Artista ne-a mărturisit, acum, că a ieșit fix cum își dorea, întrucât are o vară plină în evenimente.

”Am prezentat “Vorbește Lumea” cum ar veni două anotimpuri: iarnă – primăvară. Pentru vară s-a gândit un alt format de gașcă. Și a coincis la fix pentru că am vorbit din timp că o să înceapă evenimentele, aveam foarte multe lucruri de făcut și aveam foarte mare nevoie de susținerea lor, să înțeleagă că atât voi putea și am primit ok-ul de la toată lumea S-a potrivit totul, a fost un puzzle perfect”, a declarat artisa pentru playtech.ro.

Regretă plecarea de la ‘Vorbește Lumea’?

Artista a spus că nu regretă sb nicio formă plecarea de la Pro TV, mai ales că ea și-a dorit acest lucru. ”Îmi place să cred despre mine că sunt genul de om care să facă lucruri pe care să le prezinte lumea în loc să prezint eu lucrurile pe care le fac alții.

Când s-a putut să nu fie un impediment pentru mine, să îmi și ajut prietenii pentru că până la urmă ei sunt prieteni cu mine, să fie bine și pentru mine și pentru ei, am fost acolo. Apoi ne-am strâns mâna frumos, cum era de așteptat și iată că se descoperă la emisiunea aceasta fețe noi, oameni talentați, oameni care pot să facă televiziune dacă vor. Așa cred, cred că este o pepinieră frumoasă acolo”.

”Moga mi-a închis telefonul și mi-a zis…” Joi seară, într-o locație exclusivistă de pe marginea Lacului Herăstrău Lora și Marius Moga au lansat piesa “Vrei să te mint?”. Vedeta ne-a mărturisit că este o melodie pe care a așteptat-o, mai ales că este în colaborare cu “micuțul Mozart”, care i-a fost mereu alături și pe care-l știe de nu mai puțin de 15 ani .

”Ideea a venit de la Mariis Moga, care a avut inpirația s-mi spună că intră în studio pentru o piesă. M-a întrebat dacă am ceva pentru vara asta. I-am spus că nu, vrei să te mint.. La care mi-a închis telefonul. Ăsta e titlul, ăsta o să-i fie numele, mi-a zis el. Piesa a fost gata într-o săptămână. Cu Moga ne știm de 15 anișori, e omul care m-a lansat, care m-a descoperit. Șapte ani m-a susținut. De câte ori am avut nevoie de un sfat, Marius a fost acolo. După 15 ani, merita să avem o colaborare”
Lora

Ce a făcut în pandemie?

Lora nu a ascuns faptul că în perioada pandemiei și-a mutat atenția spe altceva, pentru a nu suferi din cauza lipsei concertelor. ”Mi-a fost dor de scenă. În toată această perioadă mi-am mutat atenția spre altceva, ca să nu sufăr.

Am fost plecată în Bari, unde am lansat o piesă. Urmează să lansez și un nou brand de make-up. Anul 2022 va începe foarte tare pentru mine. Sunt o fire optimistă, muncesc mult, înconjurată de oameni buni”, ne-a mai spus aceasta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI