Ce a implorat-o Laurențiu Reghecampf pe Anamaria Prodan să facă, după ce a anunțat divorțul

Ce a implorat-o Laurențiu Reghecampf pe Anamaria Prodan să facă, după ce a anunțat divorțul
Ce a implorat-o Laurențiu Reghecampf pe Anamaria Prodan să facă, după ce a anunțat divorțul

Vestea că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează a zguduit lumea mondenă. Zilele trecute, antrenorul a confirmat că el și soția lui s-au despărțit.

„Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, a declarat Laurențiu Reghecampf, pentru Fanatik.

Laurențiu Reghecampf, mesaj pentru Anamaria Prodan după ce a anunțat divorțul

În schimb, Anamaria Prodan a negat că ar divorța de Laurențiu Reghecampf, după 15 ani de mariaj. Impresara a răbufnit și a dorit să pună punct tuturor speculațiilor din ultima perioadă. Ea a explicat că nu-și mai dorește ca atenția publică să fie focusată pe ei.

Anamaria Prodan se jură că totul merge cât se poate de bine între ea și Laurențiu Reghecampf.

„Nu! Am vorbit cu Laur și, gata! Mi-a spus: Ana, oprește circul ăsta. Încă o dată, dacă Laur m-a rugat să opresc circul ăsta pentru că toată lumea își face bani pe imaginea noastră și pe numele nostru. Mi-a spus: Te implor, nici tu, nici copiii noștri, nu vreau să mai vorbiți nimic. Nu interesează pe nimeni unde suntem, ce mâncăm, unde dormim, unde plecăm, când ne întoarcem. Te implor, Ana, nu le mai da apă la moară. Și așa voi face”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Fanatik.

Anamaria Prodan neagă că s-a despărțit de Reghe

Vedeta a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Laurențiu Reghecampf, mărturisind că ei „muri împreună”.

„E o nebunie să stau să comentez fiecare prostie. Vreau să o închid eu (discuția despre divorț, n. red.), în familia mea, cu soțul meu. Soțul meu este cel mai profesionist om pe care l-am întâlnit, soțul meu este cel mai familist om, cel mai bun tată pe care l-am întâlnit. Omul ăsta e pur și vom muri împreună. Și nu vreau să mai aud așa ceva (discuții despre divorț, n. red.). Am vorbit cu avocatul să oprim acest tăvălug, această nebunie”, a mai completat Anamaria Prodan, pentru sursa citată mai sus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI