Locurile făcătoare de minuni din România. Poveștile oamenilor sunt clare, ce s-a petrecut acolo

Locurile făcătoare de minuni din România. Poveștile oamenilor sunt clare, ce s-a petrecut acolo
Ce locuri făcătoare de minuni trebuie neapărat să vizitezi în România

România are multe locuri făcătoare de minuni, iar poveștile oamenilor care au străbătut țara pentru a le vedea sunt absolut impresionante. În cazul în care îți dorești să admiri frumusețile locurilor care au născut multe istorisiri, experiența o să fie una de neuitat.

Crucile de la Dervent

Mânăstirea Dervent, aflată la aproximativ 20 de kilometri de Călărași, este încărcată de forță spirituală, iar oamenii care au vizitat-o au mărturisit că au găsit vindecarea prin credință în momentul în care s-au rugat în timpul slijbelor speciale și a moliftelor Sântului Vasile cel Mare.

Mânăstirea armenească de la Hagigadar

Mânăstirea Hagigadar este singura mânăstire armenească aflată pe teritoriul României. Se spune unele dintre cele mai mari dorințe sunt împlinite în biserica ce poartă hramul Adormirii Maicii Domnului.

Cei ce merg în acest loc pentru a găsi răspuns la toate problemele trebuie să urce dealul mânăstirii în genunchi, să înconjoare biserica de 3 ori, iar apoi să meargă la preot pentru a le citi rucăgiunile.

Crucea de la Coslogeni

Schitul Crucii de la Coslogeni datează încă din anul 1620, iar mulți oameni s-au rugat în acest loc pentru a primi ajutorul de la Dumnezeu. Există multe povești prin care se spune că bolnavii s-au vindecat prin puterea acestui loc, așa că mulți români merg în Dobrogea pentru a se ruga.

Izvorul tămăduitor de la Izbuc

Cei care își doresc să găsească alinare merg la Mânăstirea Izbuc, aflată în județul Bihor. În acest loc există un izvor cu apă tămăduitoare chiar în interiorul lăcașului de cult. Mulți credincioși caută vindecarea și vizitează Mânăstirea Izbuc pentru a simți puterea apei făcătoare de minuni.

Peștera Muierilor

În comuna Baia de Fier, din județul Gorj, se găsește unul dintre cele mai impresionante monumente din țară, scobit în inima muntelui. Peștera Muierilor ar fi făcătoare de minuni, spunându-se că în acest loc femeile pot căpăta darul de a naște copii, iar bolnavii se vor vindeca de ce îi apasă.

Colțul Chiliilor

Colțul Chiliilor ar vindeca trupul și sufletul. Pelerinajul către Piatra Mică din Zărnești este unul extrem de important pentru invocarea ploii, iar credincioșii care ajung în acest loc miraculos beau din apa proaspătă a izvorului și simt imediat o schimbare cu privire la starea lor de sănătate.

Mâna Sfântului Ciprian

Mâna Sfântului Ciprian, ocrotitorul de vrăji și blesteme, se află în Biserica Zlătari. Mulți credincioși parcurg un drum lung pentru a vedea moaștele puse de sute de ani într-o raclă de stică și a găsi ajutor divin în momentul în care dau de necaz.

Troița de la Ionești

În județul Argeș se află satul Ionești, un loc cunoscut pentru minunile înfăptuite. Poveștile, deși nu sunt lipsite de controverse, nu pot să fie contestate. Toți cei care vor să găsească alinare pot să meargă să viziteze renumita Troiță și nu o să fie dezamăgiți.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI