Rugăciune pentru ajutor divin. Ce cuvinte făcătoare de minuni trebuie rostite în momentele de cumpănă

Rugăciune pentru ajutor divin. Ce cuvinte făcătoare de minuni trebuie rostite în momentele de cumpănă
Rugăciune pentru ajutor divin.

Atunci când te simți copleșit de griji și de probleme, poți să rostești rugăciuni puternice, care îți vor da putere să mergi mai departe și să speri că problemele tale își găsesc o rezolvare. Printre aceste rugăciuni puternice se află și rugăciunile lui Arsenie Boca.

Rugăciune pentru ajutor divin

Arsenie Boca este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai importanți duhovnici din secolul XX, iar rugăciunile sale dăinuiesc în timp. Rostește și tu această rugăciune puternică de ajutor a părintelui Arsenie Boca pentru a primi sprijnul divin de care ai nevoie. La mormântul lui de la Mănăstirea Prislop din Țara Hațegului, se perindă zilnic sute de pelerini. Arsenie Boca este un nume de referință pentru mulți credicioși.

Rugăciune puternică pentru ajutor a părintelui Arsenie Boca

„Sfinte Preacuvioase Părinte Arsenie, îndreptător al sufletelor noastre și tămăduitorul bolilor sufletești și trupești, ca cel ce ai împodobit cu adânc de cunoaștere a făpturii omenești. Te rugăm în vreme de durere și mâhnire, caută cu milă spre noi păcătoșii fiii tăi și mijlocește către Preabunul nostru Mântuitor. Iertare de păcate și vindecare de toată neputința.

Părinte Sfinte care ai mare îndrăzneală în față Tronului Ceresc, te chemăm cu mare lacrimi, dar cu nădejde că cele spre vindecare sufletească și trupească, spre mântuire și sfințire, le vom dobândi prin tine, cel ce ne-ai încredințat prin aceste cuvinte:’ Eu mă duc, dar de acolo de unde voi fi, am să vă ajut mai mult ca și până acum’

După cum în viață pe cei aflați în mari necazuri și suferințe cumplite îi tămăduiai îndată, așa și acum pe noi cei păcătoși.

Însă chemați cu dragoste la mormântul tău încununat cu har ceresc și flori, ne primește și ne mângâie, sfânt și bun Părinte. Ne scoate din negură păcatelor și a patimilor. Dăruiește-ne binecuvântarea că să purtăm crucea vieții spre înviere și lumînare desăvârșită.

Doctor și tămăduitor de orice suferința, te rugăm, vindecă-ne pe noi, fiii tăi și pe cei ce îi aducem în lacrimi și rugăciuni la crucea sfântă a mormântului tău.

Izvorâtor de pace, har și binecuvântarea ta de bun și sfânt Părinte. Îți mulțumim și te rugăm să ne fii mereu aproape cu rugăciunea și ajutorul ce ni-l aduci din Cerul Sfânt spre slavă marelui și minunatului nostru Dumnezeu și spre a sufletelor noastre mântuire. Amin.

Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, pentru rugăciunile Preacuratei Maicii Tale și ale Sfântului Părintelui nostru Arsenie, miluiește-ne pe noi păcătoșii. Amin!”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI