Locul macabru și plin de rămășițe umane. Nimeni nu are voie să îl viziteze: ”Sicrie deschise și oase peste tot”

Locul macabru și plin de rămășițe umane. Nimeni nu are voie să îl viziteze: ”Sicrie deschise și oase peste tot”
Locul plin de rămășițe umane

”Deadman Island” (insula omului mort), o insuliță din Marea Britanie, care este situată în largul coastei engleze, în dreptul râului Medway, este plină de resturi umane.

Locul macabru și plin de rămășițe umane

Insula a fost folosită la îngroparea cadavrelor condamnaților care au murit la bordul navelor închisori, în urmă cu mai bine de 200 de ani. La acea vreme, guvernul Marii Britanii transporta condamnați din întreaga lume către coloniile din Australia.

Sute de oameni, majoritatea săraci și bolnavi, erau înghesuiți pe vase care deveneau focare de boli. După ce acești prizonieri mureau, erau îngropați rapid în morminte nemarcate, astfel încât bolile infecțioase precum holera să nu se răspândească și să stârnească o epidemie.

Potrivit Kent Live, schimbarea mareelor și eroziunea de coastă au scos la suprafață o mulțime de fragmente osoase, cranii și sicrie din lemn care împânzeau odată toată zona.

Insula este interzisă

În 2017, insula a fost explorată programul ” BBC Inside Out Shouth East”. Aceștia sunt printre singurii vizitatori cărora li s-a permis în Deadman’s Island în ultima vreme. De obicei, insula este complet în afara limitelor pentru public.

Terenul este deținut de Natural England și este un sit de interes științific special, fiind recunoscut de importanță internațională în cadrul convenției Ramsar.

Echipele de televiziune au fost atrase de această locație terifiantă pentru a-i explora secretele ascunse, echipa BBC dezgropând câteva site-uri îngrozitoare de pe insula uitată.

Locuri bântuite din Marea Britanie

Pendle Hill

Un alt loc înspăimântător, Pendle Hill este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai înspăimântătoare locuri din Marea Britanie. Acesta ar fi fost este locuința a doisprezece vrăjitoare vicioase. Acestea au fost spânzurate în 1612 la Castelul Lancaster.

Cadavrele acestora au fost îngropate în Pendle Hill și de atunci se spune că acest loc este bântuit de fantomele vrăjitoarelor. Pendle Hill este situat într-o locație înfricoșătoare cu vedere spre satul Newchurch. De Halloween, mulți vânători de fantome curioși și alți localnici urcă pe acest deal pentru a asista la activități fantomă.

Pluckley

Satul a fost raportat ca fiind unul dintre cele mai bântuite locuri din Marea Btitanie. Se spune că mai multe fantome bântuie aici. Unele dintre atracțiile din Pluckley sunt ”Screaming Woods” unde se zvonește că se auzi strigătele morții și colțul ”Fright”, unde un om de pe autostradă a avut o moarte prematură. Aici, o mulțime de vânători de fantome vin pe tot parcursul anului cu intenția de a investiga și de a raporta dacă satul este de fapt bântuit sau nu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI