Cine este, de fapt, vrăjitoarea de la Revelionul lui Dan Negru. Surpriza uriașă pregătită de Antena 1

Cine este, de fapt, vrăjitoarea de la Revelionul lui Dan Negru. Surpriza uriașă pregătită de Antena 1
Cine se află sub masca vrăjitoarei de la Revelionul lui Dan Negru?

Cine e persoana care s-a ascuns sub personajul vrăjitoarei de la Revelionul lui Dan Negru? Surprizele se țin lanț pentru cei care îi vor rămâne fideli regelui Revelioanelor, la Antena 1.

Revelion Dan Negru: Cine s-a ascuns sub masca vrăjitoarei de la Antena 1?

Dan Negru va prezenta pentru a 21 oară Revelionul Starurilor. Surprizele se țin lanț pentru cei mai mulți care au decis din cauza contextului să rămână acasă și să privească surprinși ce le-au pregătit Antena 1. Ca în ceilalți ani, Revelionul promite multe, iar pe lângă momente care mai de care mai frumoase cele mai așteptat e concursul măștilor, care le va da de furcă vedetelor aflate în platou. Unul din cele mai grele personaje este de departe Vrăjitoarea. Echipa de producție s-a străduit ca și în acest an să le dea bătăi de cap vedetelor care vor trebui să ghicească cine este în spatele măștii.

„Una dintre cele mai complicate și spectaculoase măști din acest an este cea a Diavolului. Pe lângă complexitatea ei, masca este şi una dintre cele mai costisitoare, preţul ei ajungând la câteva mii bune de euro. Masca a fost realizată în Los Angeles şi a durat câteva săptămâni, iar la filmare, vedeta din spatele măştii a avut de îndurat cel mai mult timp în cabina de machiaj, peste 5 ore, în care a trebuit să stea foarte mult nemişcat şi nu a putut deloc să mănânce sau să bea!’, spune Andreea Rădulescu, master make-up special și coordonatoarea echipei de machiaje speciale.

Surpriza de la miezul nopții

Conform cancan.ro, identitatea Vrăjitoarei a fost descoperită. În spatele celui mai păzit personaj de la Revelionul Starurilor 2021 s-ar afla nimeni alta decâtt Elena Udrea, fostul șef al Cancelariei Prezidențiale, care va fi surpriza de la miezul nopții.

„Dificultăţi am întâmpinat şi la măştile pentru momentul preşedinţilor, Putin şi Trump, care nu s-au mulat perfect pe capul personajelor şi de aceea ne-am văzut nevoiţi să facem tot felul de artificii!’, a mai adăugat Andreea.

„A trebuit să facem zeci și zeci de teste de Covid-19”

„Este al 21-lea Revelion pe care-l fac la Antena 1. Am mai făcut unul și pentru TVR 1. A trebuit să facem zeci și zeci de teste de Covid-19. Am respectat toate nebuniile, de la măști la distanțare. S-au respectat absolut toate măsurile de siguranță pentru filmările de anul ăsta. Toată lumea a fost bine, nu au fost deloc probleme. A ieșit perfect! O să fie un revelion fără breaking news. E distracție sută la sută. A fost și Adi Mutu pe acolo, Cosmin Contra e și el o mască extraordinară, dar și Marian Drăgulescu, care merge la Olimpiadă în 2021. Nu pot să vă zic mai multe, sunt politicieni pe care nici nu te aștepți să-i vezi. O să fie un adevărat spectacol”
Dan Negru (Sursa: emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI