Localitățile din România care au intrat în zona roșie. Restricțiile dure au reapărut, nunțile au fost interzise

Localitățile din România care au intrat în zona roșie. Restricțiile dure au reapărut, nunțile au fost interzise
Localitatile din Romania care intra in scenariul rosu COVID

Veste proastă pentru cetățenii țării noastre. Iată care este lista localităților din România care au intrat în zona roșie de COVID. Adio nunți și botezuri. Care sunt noile restricții care au fost impuse de autorități. Toți românii trebuie să afle asta.

Care sunt localitățile din România care au intrat în zona roșie COVID

Varianta Delta a coronavirusului nu ne dă pace. În ultimele zile, tot mai multe localități din România au intrat în zona roșie din cauza creșterii alarmante a cazurilor cu infectări de COVID. Prin urmare, autoritățile române au impus o nouă serie drastică de restricţii pentru a limita răspândirea virusului la nivel comunitar.

Cele mai importate restricții vizează în mod direct evenimentele private cu mai mult de 50 de persoane. Mai exact, nunțile și botezurile planificate vor fi amânate, iar situația din industria HoReCa este, din nou, pusă în aşteptare.

Prima zonă din România care a intrat în scenariul roșu COVID este comuna Feleacu din Județul Cluj, acolo unde oficialii au impus măsuri drastice după ce numărul de cazuri de infectări cu virusul Sars-COV-2 a crescut dramatic.

Din punct de vedere statistic, comuna Feleacu, așezământ localizat la doar 7 kilometri de municipiul Cluj-Napoca, prezintă o incindență îngrijorătoare care a depășit pragul de 3/1000 de locuitori.

Din cauza faptului că rata îmbolnăvirilor se situează la 3.37, noile reguli și restricții vor fi puse în aplicare începând de joi, 9 sepetembrie, când locuitorii comunei vor fi nevoiţi să se adapteze noilor reguli și schimbări.

Nunți interzise, magazine închise, circulația pe timp de noapte oprită

Se interzice organizarea activităților în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole, desfășurarea de festivaluri, activități recreative și sportive. De asemenea, se vor închide barurile, restaurantele, discotecile și cazinourile.

A doua localitate din România care intră în zona roșie de COVID este comuna Mărgău, tot din județul Cluj, după ce rata incidenței a depășit 12 la mia de locuitori, potrivit datelor oficialilor de la Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Cluj.

A treia localitate din România care intră în scenariu roșu de coronavirus este comuna Dezna din județul Arad, unde incidența a crescut până la 10,14 la mia de locuitori. Mai mult de atât, autoritățile arădene au impus noi restricții de circulație pe timp de noapte.

Pe lângă acest lucru, o altă schimbare importantă o constituie faptul că magazinele și centrele comerciale se închid la ora 18.00.

A patra localitate din România care suferă aceeași soartă precum Dezna este comuna Igești din Arad, acolo unde incididența este tot de 10,14 la mia de locuitori.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI