Liviu Vârciu va fi din nou tată. Cine este mama celui de-al treilea copil al vedetei Antena 1

Liviu Vârciu va fi din nou tată

Liviu Vârciu este de trei ori mai fericit, căci va fi din nou tată. Cine este mama celui de-al treilea copil al vedetei Antena 1?

Liviu Vârciu, tată pentru a treia oară

Liviu Vârciu a fost căsătorit între 2009 și 2010 cu Adelina Pestrițu. Din relația cu Amy Teiceanu, prezentatorul de televiziune are o fiică, Carmina. Din anul 2016 are o relație cu Anda Călin, femeie cu care are și o fetiță, pe Anastasia, ce s-a născut în 2017. Cei doi vor deveni părinți pentru a doua oară. De altfel, Vârciu a declarat nu de mult că el și Anda își doresc mult încă un copil, iar visul a devenit realitate și are deja cinci luni de când s-a concretizat.

„Ne dorim extrem de mult un al doilea copil. Ne-ar plăcea să fie băiețel. Liviu își dorește nespus de tare un băiat. Lucrăm la acest lucru, dar când vrea Dumnezeu o să se întâmple”, declara Anda anul trecut.

Liviu Vârciu va fi din nou tată. Cine este mama celui de-al treila copil al vedetei Antena 1
Liviu Vârciu și Anda Călin

Munca lor în acest sens a dat roade, căci Anda a fost surprinsă de paparazzi Spynews în Capitală, după ce și-a făcut cumpărăturile la un supermarker din apropierea casei, cu burtica de graviduță la vedere. Îmbrăcată într-un pulover alb și o pereche de pantaloni negri, Anda încerca să se ferească de ochii celor din jur, trăgându-și adesea articolul vestimentar în jos.

Cei doi, separați la două luni de la petrecerea de botez a micuței lor

Vârziu s-a despărțit de Anda, la două luni de la petrecerea de botezul fetiței lor și după un an și jumătate de relație. Vârciu călcase strâmb și a fost surprins, în luna februarie a anului 2019, sărutând-o pe buze pe Roxana Niculae, fosta ”bebelușă” la Cronica Cârcotașilor, acum asistentă la matinalul de la Antena Stars.

„Nu am plecat din locuința lui Liviu, nici nu traversez o perioadă dificilă. El momentan este plecat în Belgia, voi vedea ce va fi. Nu am ce declarații să dau. Nu sunt deranjată de acele imagini. Eu îl cunosc pe el, el este o fire mai jucăușă, asta nu înseamnă că este ceva mai mult de atât. În plus, sunt foarte sigură pe sentimentele lui față de mine și la fel de sigură pe relația noastră”, spunea Anda la acea vreme, pentru Click!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI