Liviu Vârciu, din nou tată? Anunțul care îi va lua prin surprindere pe fanii artistului

Cum a fost surprinsă iubita lui Liviu Vârciu, în plină stradă. Anda Călin, imagini recente cu burtica de gravidă

Liviu Vârciu va prezenta un quizz-show-ul de dating, în curând la Antena 1. De asemnea, Liviu Vârciu va avea lansarea primului său film cu el în calitate de producător, care se anunță o surpriză pentru fani. Cât despre familie, artistul face dezvăluiri surprinzătoare.

Liviu Vârciu, din nou tată?

Liviu Vârciu se pregătește să dea startul quizz-show-ul de dating, ”Rămân cu tine”, la Antena 1. Acesta se consideră potrivit pentru astfel de format, dat fiind faptul că are o experiență de viață vastă în acest sens.

”Am trăit ceva la viața mea și toată experiența pe care am acumulat-o o s-o pot folosi la această emisiune. Mă bucur că o să pot cupla oameni, la “Râmân cu tine”, că o să-i pot face fericiți. O să fiu un fel de Cupidon mai mic. “Rămân cu tine” va fi o emisiune cu de toate, o emisiune cu final fericit, indiferent dacă cei doi vor rămâne sau nu împreună”, a declarat artistul pentru ziarul Click!. De asemenea, el spune că nu va exista o similitudine între show-ul său și ”Din Dragoste” al lui Mircea Radu.

Eu nu sunt Mircea Radu, însă există dragoste în show-ul meu. Eu doar caut îndrăgostiţii şi îi găsesc şi sper să fie compatibili„, mai mărturisește artistul care recunoaște că ”se ține bine” și datorită… băuturii.

”Fac polo, mă conserv. Beau şi mă ţin bine. Natura mă ţine aşa”, spune artistul.

În ce privește copiii, acesta a mărturisit că își mai dorește copii, însă când se va întâmpla, se va întâmpla:

”Da, normal. Nu mă opresc, noi încercăm în continuare. Când o fi, o fi, eu şi fata mea (Anda Călin, n.r.) nu ne protejăm, nu nimic”.

Despre show-ul ”Rămân cu tine”

În acest show, 20 de femei își caută bărbatul visurilor într-o emisiune plină de surprize, iar Liviu Vârciu va fi cel care le va ajuta să-l găsească, fiecare dintre acestea având posibilitatea de a alege cu cine și-ar dori să rămână.

Acest format este cel al emisiunii ”Take me out”, realizat în aproape tot mapamondul în ultimii 20 de ani, cu mare succes în țări precum: Marea Britanie, Germania, Danemarca, Italia, Olanda, Canada. Indonesia, Korea, Irlanda, Thailanda, Franța, Belgia, China sau Australia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI