Liviu Vârciu a comis-o la Monte Carlo. Nici lui nu i-a venit să creadă: ”Nu fusesem deloc inspirat când am făcut asta” EXCLUSIV

Liviu Vârciu a comis-o la Monte Carlo. Nici lui nu i-a venit să creadă: ”Nu fusesem deloc inspirat când am făcut asta” EXCLUSIV
Liviu Vârciu, notă de plată colosală la hotel

Liviu Vârciu a trecut pe lista „cuceririlor personale” și Monte Carlo! El a mărturisit în exclusivitate pentru Impact.ro că a făcut și o trăznaie pe Riviera franceză. Acesta a dat iama prin minibarul camerei de hotel și nota de plată a fost usturătoare. „Parcă aș fi ieșit la cină cu Neymar!”, a sunat concluzia vedetei Antenei 1.

Liviu Vârciu a vizitat și el Monte Carlo

La cei 41 de ani împliniți, se poate lăuda nu doar cu statutul de vedetă de televiziune sau de cinema, ci și cu cel de jucător de poker. Din această postură a participat zilele trecute la un nou turneu international, găzduit de celebrul Monte Carlo, „capitala” mondială a pokerului.

„Monte Carlo nu era neapărat visul meu, dar era pe lista orașelor unde îmi doream foarte tare să ajung. Eu îmi doresc să văd cât mai multe locuri frumoase din această lume! Dar lista asta personală nu e una foarte bogată dintr-un motiv foarte banal.

Nu-mi place să zbor. Nu am o chimie normală cu avioanele și astfel, ori de câte ori trebuie să zbor, mă gândesc cu atenție la acest tip de încercare, care vine la pachet cu un grad de disconfort sporit.

Am metoda mea personală care mă ajută mai de fiecare data să trec peste acest fel de hop, dar o păstrez doar pentru mine!”, a făcut haz de necaz pe această temă Liviu Vârciu, în exclusivitate pentrru Impact.ro.

Anda Călin l-a însoțit pe Liviu Vârciu

De data asta însă, a mai adăugat el, destinația s-a dovedit și pe placul jumătății sale. Așa că unul dintre cele mai luxoase și mai scumpe orașe ale planetei a fost vizitat alături de Anda Călin.

Din capul locului, vedeta celor de la Antena 1 a admis că „și-a făcut toate poftele”.

„Nu ne-am abținut de la nimic. Tot ce ne-a făcut cu ochiul ne-a însoțit în acest periplu. În câteva cuvinte, ne-am făcut toate poftele. Și într-un fel asta e și frumusețea acelui oraș! Așa că mâncare, shopping, program de vizitare, dar și alte momente, cu toate și-au găsit loc în agenda noastră!”, ne-a mai adăugat el.

Liviu Vârciu, notă de plată colosală în vacanță

Liviu Vârciu a mărturisit că a existat și un moment mai delicat în perioada petrecută la Monte Carlo.

„Am făcut și o trăznaie. În sensul că, într-o seară, m-am întors la hotel într-o dispoziție mai aparte și am dat iama prin minibarul din camera de hotel. A doua zi aveam să realizez că nu fusesem deloc inspirat când am făcut asta.

Când am primit nota de plată, am crezut inițial că luasem cina cu o vedetă de rangul lui Neymar. Nu am să dezvălui suma, dar era consistentă, vă asigur!”, ne-a mai spus în exclusivitate Liviu Vârciu, care a ajuns să doarmă și în mașină din cauza programului încărcat.

Deși nu a vrut să dezvăluie vreo sumă, Liviu Vârciu a lăsat să se înțeleagă că cifra din nota respectivă de plată s-ar fi apropiat de 1.000 de euro.

Impresionat de Monte Carlo

El s-a declarat plăcut impresionat de atmosfera orașului din sudul Hexagonului, una dintre „stelele” Rivierei franceze, dar și de reîntâlnirea cu diverși împătimiți ai pokerului.

Cu această atmosferă nu se mai întâlnise de mai bine de 2 ani, din cauza pandemiei recente.

„Să stai la masa de joc cu diverse persoane și nu oriunde, ci la un hotel impozant ca Monte Carlo Bay, m-a făcut să-mi amintesc de câteva lucruri pe care le credeam definitiv rătăcite prin sertarele memoriei!”, a mai spus vedeta care i-a făcut o vilă mamei sale într-un cartier de lux din București.

Liviu Vârciu a reușit în ultimii circa 10 ani să se evidențieze și din postura de jucător de poker. El a reușit chiar performanța de câștiga două turnee, învingând o serie de jucători profesioniști.

Printre „victimele” sale se numără deja celebrul american Christopher Bryan Moneymaker, care a intrat în istorie drept primul campion mondial venit din online, dar și îndrăgita noastră vedetă de radio și televiziune, Andrei Gheorghe.