Liviu Dragnea, vizitat în celulă de o femeie. Nu este vorba despre Irina Tănase. Cine și-a luat inima în dinți să meargă la el

Liviu Dragnea, vizitat în Penitenciarul Rahova de Carmen Dan

Carmen Dan a anunțat că îl va vizita pe Liviu Dragnea la Penitenciarul Rahova după încheierea mandatului la Ministerul Afacerilor Interne. Anunțul a fost făcut la scurt timp după ce și-a dat demisia din funcția de ministru. Carmen Dan nu a precizat când va merge în vizită la fostul lider PSD și nici ce vrea să discute cu el.

Liviu Dragnea, vizitat în Penitenciarul Rahova de Carmen Dan

Carmen Dan a mers, marți, 16 iulie, la Ministerul Afacerilor Interne și a oferit mai multe detalii despre demisia sa. Ea a precizat că a decis singură să demisioneze și că nu Viorica Dăncilă a fost cea care i-a cerut să renunțe la funcție.

„Nu comentez în niciun fel precizările premierului. Am întrebat dacă acea evaluare priveşte cumva neperformanţa sau vreun criteriu care ţine de neîndeplinirea vreunui obiectiv. Mi s-a spus că nu. Nu mi-a cerut demisia, mi-a spus că din cele opt ministere care au fost evaluate, Carmen Dan trebuie să plece. Urmare acestei discuţii, eu i-am pus mandatul la dispoziţie. Am evitat să discut teme politice pe scările ministerului, aşa voi face şi acum”, a declarat ministrul demisionar.

Întrebată dacă va merge să îl viziteze în penitenciar pe Liviu Dragnea după terminarea mandatului, Carmen Dan a răspuns: „Evident că da, voi avea mai mult timp liber.” Ministrul demisionar nu a precizat când intenționează să îl viziteze pe fostul lider al PSD și nici nu a menționat ce vrea să discute cu acesta.

Magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) l-au condamnat definitiv pe Liviu Dragnea, pe 27 mai 2019, la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu. Pedeapsa a fost primitiă în dosarul angajărilor fictive la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman. Fostul lider social-democrat a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI