Omul lui Dragnea aruncă o ipoteză incendiară. Carmen Dan, executată de SRI?

Omul lui Dragnea aruncă o ipoteză incendiară

Gelu Vișan, omul lui Dragnea, aruncă o ipoteză care schimbă scenariile făcute până acum pe scena politică. Carmen Dan, executată la ordinul directorului SRI?

Omul lui Dragnea aruncă o ipoteză incendiară

Gelu Vișan este membru al Parlamentului României, actual deputat, ales în legislatura 2008 pe listele PD-L în colegiul 8 Băilești. De asemenea, Gelu Vișan mai este și omul care a organizat protestele pentru eliberarea lui Liviu Dragnea. Politicianul a lansat, marți, în spațiul politic, o Declarație care schimbă situația în care se află Carmen Dan. Deputatul scrie că înainte de 10 august a primit informații și i le-a comunicat ministrului de Interne, Carmen Dan, că în Piața Victoriei se pregătește un atentat terorist.

Omul lui Dragnea aruncă o ipoteză incendiară. Carmen Dan, executată de SRI?
Gelu Vișan este membru al Parlamentului României

Gelu Vișan susține că ministrul a luat măsuri ca acest lucru să nu se întâmple, dar organizatorii mișcării au provocat violențe de stradă. Astfel, Vișan arată că SRI știa de acest plan, dar Eduard Hellvig nu a făcut nimic, iar acum i-a cerut premierului Viorica Dăncilă să o demită pe Carmen Dan pentru a-și acoperi urmele ori să nu se pornească ministrul de Interne să vorbească în public.

”La Solicitarea mea, interlocutorul meu mi-a răspuns că la nivel de conducere a SRI se știe, inclusiv Directorul General știe, dar că nu s-a luat nici o măsură, motiv pentru care m-a sunat. Știind cine este interlocutorul meu, și că are nu numai facilitatea, ci și dreptul și obligația să informeze SRI Local, l-am întrebat încă odată dacă SRI știe și mi-a răspuns că da, dar nu face nimic, și că mi solicită, în măsura în care pot identifica, să găsesc o cale ca institițiile statului să fie prevenite”, este doar o mică parte din Declarația deputatului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI