Liviu Dragnea, trădarea supremă. Ce i-au făcut Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda

Cum și-a câștigat, de fapt, Liviu Dragnea primii bani după Revoluție. Detalii nebănuite

Relația lui Liviu Dragnea cu Irina Tănase a început oficial în anul 2013. În urmă cu doar trei ani Liviu Dragnea decidea să facă pasul cel mare cerându-și iubita în căsătorie iar acum, chiar dacă Liviu Dragnea se află încarcerat din luna mai a anului trecut la Penitenciarul Rahova, relația sa cu iubita sa, Irina Tănase a continuat. În urmă cu doar trei ani Liviu Dragnea decidea să facă pasul cel mare cerându-și iubita în căsătorie.

Liviu Dragnea, trădarea supremă

Fostul lider al PSD a declarat atunci că urmează să stabilească data la care va avea loc nunta, însă evenimentul nu a mai avut loc din cauza faptului că acesta a fost plasat în arest la Penitenciarul Rahova. Dar Irina Tănase a făcut tot posibilul să devină mediator pentru a-l putea vizita mai des în închisoare chiar pe fostul lider al social-democraților. Fostul politican se confruntă cu tot mai multe probleme după ce a intrat în spatele gratiilor. Nimic nu mai pare să fie în favoarea sa, cu atât mai mult cu cât procurorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție au respins, din decembrie și până acum, mai multe cereri înaintate de el în care solicita eliberarea sa din spatele gratiilor, prin intermediul avocaților. Liviu Dragnea își ispășește pedeapsa care se ridică la 3 ani și 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman.

Ce i-au făcut Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda

Surse apropiate celor doi au declarat publicției Impact.ro că nașiar fi trebuit să le fie Lia Olguța Vasilescu și soțul ei, Claudiu Manda, care, între timp, l-au trădat pe fostul lider PSD, Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea, trădarea supremă. Ce i-au făcut Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda
Liviu Dragnea, trădarea supremă. Ce i-au făcut Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda

„Lia încă mai are sentimente de prietenie față de Dragnea, îi pare rău de el, dar Claudiu nici nu vrea să mai audă de fostul lider PSD. Asta se întâmplă cu orice persoană care nu îi mai este util lui Claudiu. Nici vorba să îi mai nășească pe Dragnea și pe Irina. Manda nici nu a vrut să meargă să îl viziteze pe Dragnea, cel despre care spunea că îi e mentor și cel mai bun prieten”, au declarat surse apropiate celor doi pentru Impact.ro.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI