Liviu Dragnea, prima victorie din penitenciar. Decizia judecătorilor este neașteptată

Liviu Dragnea, prima victorie din penitenciar. Decizia judecătorilor este neașteptată
Liviu Dragnea, prima victorie din penitenciar

Ex-liderul PSD Liviu Dragnea a avut parte de o victorie incredibilă în urmă cu doar câteva zile. De ce a ajuns iubitul Irinei Tănase în instanță și ce decizie neașteptată au luat judecătorii. Susținătorii fostului președinte al Partidului Social Democrat stau cu sufletul la gură.

Liviu Dragnea, prima victorie din penitenciar

Vești incredibile pentru Liviu Dragnea. Fostul șef al Partidului Social Democrat a câștigat prima lui victorie în instanță. Fostul politician a dat în judecată Penitenciarul Rahova, acolo unde și-a ispășit sentința.

Conform oficialilor, judecătoria Sectorului 5 a respins contestația la executare formulată de Penitenciarul Rahova, unde acesta se află încarcerat, prin care fostul lider PSD cerea scăderea din zilele recunoscute ca fiind muncite în penitenciar a perioadei în care acesta s-a prezentat în fața judecătorilor.

„Astăzi am mai câștigat încă o dată împotriva Penitenciarului Rahova, prin respingerea contestației la executare formulată de Penitenciarul Rahova, prin care cereau să i se scadă din zilele recunoscute ca muncite, timpii pentru care a fost dus la instanță, tot pentru că își apăra drepturile, dar și ipotetic, timpul pe care l-ar fi petrecut pentru masa de prânz”, a declarat Flavia Teodosiu, avocatul fostului lider al Camerei Deputaților. în exclusivitate pentru Gândul.ro.

Autoritățile de la Portalul Instanțelor de Judecată, decizia luată de instanțele de judecată nu este una definitivă:

„În baza art. 598 alin. (1) lit. c) teza I C.pr.pen., respinge contestaţia la executare, astfel cum a fost precizată, formulată de petentul Penitenciarul Bucureşti Rahova în contradictoriu cu intimatul Dragnea Liviu Nicolae, ca neîntemeiată. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată prin punerea la dispoziţia părţilor, prin mijlocirea grefei instanţei, la data de 25.06.2021, se arată pe Portalul Instanțelor de Judecată.

Când va fi eliberat Liviu Dragnea din închisoare

Liviu Dragnea numără săptămânile până când va afla dacă va fi eliberat condiționat. Pe data de 15 iulie fostul președinte al Partidului Social Democrat va fi anunțat dacă va ieși din arest, la mai bine de doi ani de când a fost condamnat. Jumătatea lunii lui Cuptor este data oficială stabilită de Tribunalul Giurgiu

Reamintim că ex-liderul PSD ispășește, în aceste momente, o pedeapsă de 3 ani și 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Curtea de Apel Bucureşti a desfiinţat decizia Tribunalului Bucureşti din 27 mai prin care a fost respinsă cererea fostului politician Liviu Dragnea de a avea dreptul la eliberare condiționată. În urma acestei decizii, procesul a fost mutat deîndată la Tribunalul Giurgiu.

Urmăriți Playtech.ro și pe