Liviu Dragnea, mutat de la Rahova?! Ce se întâmplă cu fostul lider PSD

Liviu Dragnea, mutat la Jilava?

Liviu Dragnea ar putea fi mutat la Jilava. Ce se întâmplă cu liderul Partidului Social Democrat? Acesta a fost condamnat definitiv la 3 ani și 6 luni de închisoare.

Liviu Dragnea ar putea fi mutat de la Rahova la Jilava?

Penitenciarul Rahova nu are suficiente celule pentru regimul semi-deschis, astfel că fostul președinte al Partidului Social Democrat va fi mutat la Jilava, conform Antena 3. Regimul semi-deschis se referă la faptul că deținutul se poate plimba prin câteva din spațiile din zona penitenciarului. Liviu Dragnea, după executarea a unei treimi din pedeapsă, poate depune cerere de eliberare condiționată. Acesta va putea primi zile de permisie în schimbul muncii sale.

Liviu Dragnea, de neclintit înainte de deczia Înaltei Curți de Casație și Justiție. „Eu nu mă tem de nimic. Dacă mă temeam, eram ghiocel. Nu e vorba de teamă, dar completul de judecată dacă va rezista presiunilor inimaginabile vor da achitare, pentru că sunt complet nevinovat, dacă nu vor rezista vor da condamnare”. Amintim că Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv a 3 ani și 6 luni cu executare în dosarul angajărilor fictive. Totul s-a petrecut în cadrul Direcției Copilului Teleorman.

Dragnea ar putea fi mutat de la Rahova! De ce ajunge acesta la închisoarea din Jilava?
Dragnea ar putea fi mutat de la Rahova! De ce ajunge fostul lider PSD la închisoarea din Jilava?

O altă condamnare șoc în dosarul lui Liviu Dragnea

O apropiată a fostului președinte al Partidului Social Democrat a fost condamnată! Este vorba despre una din complicele acestuia din Dosarul Bombonica. Rodica Milos, directorul executiv al DGASPC Teleorman, a primit 6 luni de închisoare cu suspendare pentru fals intelectual, decizie luată de Curtea de Apel București.

Femeia a mai fost condamnată în dosarul Angajărilor fictive – Liviu Dragnea la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru abuz în serviciu. La Tribunalul Teleorman a fost judecat falsul intelectual, iar la Înalta Curte de Casație și Justiție s-a judecat abuzul în serviciu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI