09 mai 2019 | 19:36

Liviu Dragnea, mesaj pentru protestatarii anti-PSD: „Niște derbedei plătiți”

Știri generale
Liviu Dragnea, mesaj pentru protestatarii anti-PSD:
Liviu Dragnea nu-i are la inimă pe cei care contestă PSD

Liviu Dragnea a trimis noi săgeți în direcția președintelui Klaus Iohannis, în cadrul mitingului PSD de la Iași. Președintele PSD a fost huiduit de câțiva protestatari infiltrați printre susținătorii partidului și nu a ratat ocazia să îi numească „derbedei plătiți.”

„România are astăzi nevoie mai mult ca oricând de ceea ce a pierdut în timpul regimurilor Băsescu şi Iohannis. Are nevoie de patriotism şi de patrioţi. Avem cu toţii nevoie de o patrie, pentru că ţara noastră a uitat să mai fie o patrie.

Băsescu şi apoi Iohannis au mânat acest popor spre ură şi dezbinare, i-au asmuţit pe oameni unii împotriva altora, i-au făcut pe români să creadă că sunt de două feluri şi că trebuie să se lupte între ei”, a spus Dragnea în fața mulțimii adunate în centrul Iașiului.

Președintele PSD și-a continuat discursul populist cu care și-a obișnuit electoratul în ultima perioadă, iar în momentul în care a fost huiduit  a spus despre cei care îl contestă că sunt „oameni fără țară și fără dumnezeu.”

Liviu Dragnea nu-i are la inimă pe cei care contestă PSD

„Suntem cel mai mare partid din România și de aceea unii derbedei umblă pe aici pe lângă scenă. Sunt doar o mână de oameni, plătiți bine, e adevărat. Suntem azi la putere fiindcă așa au hotărât alegerile, românii apreciază mai mult ce facem noi, creștem economia, creștem pensiile, salariile, creștem veniturile medicilor, redăm demnitatatea dascălilor. Ați vrea să renunțăm la toate astea pentru doi-trei care țipă aici lângă noi? Sunt oameni fără țară și fără dumnezeu”, a spus Liviu Dragnea.

În timp ce liderul PSD vorbea pe scenă, dintr-un bloc din apropiere au fost aruncate flyere cu mesaje anti-PSD și a fost afișat un banner cu mesajul „PSD, ciuma roșie.”

Din dorința de a face o impresie bună, liderul PSD a făcut referire la Ștefan cel Mare, dar s-a încurcat în cifre când a fost vorba despre bătăliile purtate de fostul domn al Moldovei.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Cum să scapi de riduri cu ajutorul bananelor. Vei avea o piele perfectă, ca de porțelan
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
UNGARIA, de nerecunoscut. Răsturnare absolută de situație în țara de LÂNGĂ ROMÂNIA
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
S-a aflat cu CÂND CRESC PENSIILE! Daniel Baciu a ANUNȚAT
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro