Florin Morariu a participat la protestul față de Liviu Dragnea, la Iași. Ce a făcut când a ajuns la fața locului

Florin Morariu a participat la protestul față de Liviu Dragnea, la Iași. Ce a făcut când a ajuns la fața locului
Florin Morariu a participat la protestul față de Liviu Dragnea

Florin Morariu a participat la protestul față de Liviu Dragnea, organizat la Iași în aceeași zi cu mitingul PSD. Românul care a fost decorat de Regina Marii Britanii pentru curajul de care a dat dovadă în timpul unui atentat din Londra s-a filmat în timpul protestului de la Iași și a postat materialul video pe contul personal de Facebook.

Liviu Dragnea nu a ținut cont că astăzi e 9 mai, Ziua Europei, zi în care la Sibiu a fost organizat summit-ul informal al Consiliului European. Liderul PSD a vrut neapărat să facă miting la Iași, pentru a arăta unei țări întregi cât e de penibil și de încăpățânat și cât de mult își dorește să demonstreze că încă mai este susținut de alegători.

Zona centrală a orașului a fost împânzită de jandarmi și nu s-a intrat decât pe bază de bilet sau legitimație de membru PSD. Practic, dacă nu ești pesedist, nu ai ce căuta în centrul Iașiului, s-a gândit Dragnea. Mitingul PSD i-a iritat pe mulți, iar oamenii au ieșit în stradă pentru a protesta față de Liviu Dragnea.

Florin Morariu a participat la protestul de la Iași

Printre cei care au ieșit pe străzile orașului pentru a protesta față de Liviu Dragnea s-a aflat și Florin Morariu, care a devenit celebru după ce a cerut un făcăleț pentru a lovi un terorist, în timpul unui atentat petrecut în Londra. Românul lucra în acea perioadă ca brutar în capitala Angliei. Ulterior, el a primit distincția pentru curaj din partea Reginei Elisabeta a II-a a marii Britanii.

Florin Morariu a filmat în timpul protestului din Iași față de Liviu Dragnea și a postat materialul video pe Facebook, unde a primit numeroase comentarii din partea celor care îi împărtășesc punctul de vedere.


„Jos cu toți corupții și analfabeții”, a scris un utilizator, în timp ce altul a comentat: „Taxați hoții mergând la vot!”

Urmăriți Playtech.ro și pe