Liviu Dragnea merge la închisoare. Se predă la Secția 2 Poliție

Liviu Dragnea merge la închisoare

Liviu Dragnea merge la închisoare. La câteva ore după ce a primit sentința definitivă din partea judecătorilor de la Curtea Supremă, fostul lider al PSD s-a predat la Secția 2 Poliție. El a fost așteptat în fața casei sale de mai mulți protestatari care l-au huiduit în momentul în care mașina în care se afla a ieșit din garaj.

UPDATE – La câteva zeci de minute după ce o mașină neagră, cu geamuri fumurii, a plecat din garajul locuinței lui Liviu Dragnea, o a doua mașină a plecat de la domiciliul acestuia. Potrivit unor surse, Dragnea s-ar fi aflat în cea de-a doua mașină.


Liviu Dragnea merge la închisoare

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în Dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman.

Judecătorii au trimis către Tribunalul București actele care dovedesc că Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la 3 ani și 6 luni de închisoare, iar ulterior actele au fost trimise la Poliție. Un echipaj a sosit la locuința lui Liviu Dragnea pentru a se asigura că acesta nu are arme și că nu încearcă să se sinucidă.

Dragnea a fost scos într-o mașină cu geamuri fumurii. El a stat pe bancheta din spate și a fost acoperit de o haină plasată strategic pe scaunul din dreapta, față, pentru a nu fi filmat de jurnaliști. În fața casei sale, a fost huiduit de mai multe persoane. Mașina în care se afla a oprit la un moment dat la un semafor din Capitală, moment în care mai mulți cetățeni s-au apropiat și au început să îl huiduie din nou.

Fostul lider al PSD merge la Secția 2 Poliție, de unde va fi preluat de un echipaj care îl va transporta la Penitenciarul Rahova.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI