Liviu Dragnea, ipostază încredibilă în puşcărie. Deţinuţii au început să râdă când l-au văzut

Liviu Dragnea, ipostază încredibilă în puşcărie. Deţinuţii au început să râdă când l-au văzut
Liviu Dragnea, ipostază încredibilă în puşcărie

Liviu Dragnea mai are de pătimit până iese din pușcărie. Fostul lider PSD se află într-o postură incredibilă, deținuții chiar răzând când îl văd așa.

Liviu Dragnea, ipostază incredibilă în pușcărie

Dragnea a fost condamnat la finalul lunii mai, la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare. Fostul lider al PSD a fost găsit vinovat în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman. Oficialul își execută pedeapsa la penitenciarul Rahova din București. Fostul șef al PSD, Liviu Dragnea, a ajuns într-o situație neplăcută, la care nimeni nu s-ar fi gândit cu câteva luni în urmă.

Liviu Dragnea, ipostază încredibilă în puşcărie. Deţinuţii au început să râdă când l-au văzut
Liviu Dragnea își execută pedeapsa de 6 ani și 3 luni în penitenciarul Rahova din București

Conform informațiilor oferite de Mihaela Neacșu, prim-vicepreședinte al Sindicatului Național al Lucrătorilor din Penitenciare, Dragnea a ajuns să spele zilnic dubele cu care sunt cărați deținuții. Oficialul a fost de acord să se angajeze la garajul auto al pușcăriei, unde lucrează alături de alți nouă deținuți, pentru a-și reduce pedeapsa.

”Să speli 30 de dube îți ia ore bune”

„Dubele in fiecare zi trebuie spalate, curatate, verificate, pentru ca detinutii, cand merg la instanta, lasa acolo tot felul de mizerii, de la resturi de mancare pana la tigari. Sa speli cele 30 de dube iti ia cateva ore bune, pentru ca sunt foarte mari.Ei au program de lucru normal, de opt ore.

Oricum, este mai bine pentru ei sa iasa la munca, pentru ca stau in afara celulei opt ore, si nu o ora cat au voie la plimbarea zilnica”, a spus Mihaela Neacșu.

Amintim că Dragnea a fost scos din Penitenciarul Rahova după 4 luni de închisoare, în data de 12 septembrie. Fostul șef al PSD a fost dus la Tribunalul Buucrești, un de a fost citat ca martor în dosarul în care Valeriu Zgonea, fostul lider al Camerei Deputaților, este cercetat pentru trafic de influență.

Urmăriți Playtech.ro și pe