Liviu Dragnea conduce PSD din închisoare? Dezvăluirea făcută de un fost președinte al partidului

Liviu Dragnea conduce PSD din închisoare? Dezvăluirea făcută de un fost președinte al partidului
Liviu Dragnea conduce PSD din închisoare?

Denise Rifai a făcut câteva dezvăluiri șocante! Realizatorul emisiunii Legile Puterii a scris un mesaj cel puțin surprinzător pe o rețea de socializare. Aceasta a susțiut că Dragnea urmează să facă niște lucruri foarte mari. Timpul petrecut în închisoare pare să-i fie de ajutor pentru planurile pe care le are pentru atunci când se va elibera. Ce crede jurnalista că se întâmplă cu fostul președinte al PSD și ce planuri are?

Dragnea conduce PSD din închisoare?

Denise Rifai a pus pe gânduri multă lume după ce a lăsat un mesaj în mediul online. Realizatorul emisiunii „Legile Puterii” a susținut că are surse sigure care îi confirmă faptul că fostul șef al Partidului Social Democrat îi telefonează pe baronii formațiunii pentru a le spune să „aibă grijă” de Viorica Dăncilă, cea care acum ocupă fostul său loc de președinte.

„Liviu Dragnea, back in town! Deeeeci. Veoriko, ținte de broșe că se anunță vremuri grele! Bomba vine chiar de la fostul șef și președinte de partid care…se pare că are treabă multă în perioada asta și i-a pus gând rău Veorikăi !!! Și acum să înceapă povestea…”
Denise Rifai

Liviu Dragnea conduce PSD-ul din închisoare?
Liviu Dragnea conduce PSD-ul din închisoare?

„Să facă bine și să înțeleagă că Șeful Ăl Mare e el”

Se pare că numeroși baroni vechi ai formațiunii aferente povestesc din loc în loc faptul că Dragnea îi sună pentru a le cere „să aibă grijă” de Viorica Dăncilă, astfel încât să se înțeleagă că șeful cel mare este și va fi în continuare el.

” Dar cum să vă explic eu, “să aibă grijă într-atât” încât după campania la prezi, să nu mai rămână din Veorika nici măcar broșele. Adică să facă bine și să înțeleagă că Șeful Ăl Mare e el.
El… cel de care Veorika noastră s-a dezis cât ai zice “broță” și i-a luat tot. Și toate funcțiile. Și locul la partid și până și tablourile cu pozele lui din sediul partidului. Așa că Liviu, acum, mai liniștit probabil după șocul inițial, i-a promis răzbunare veorikăi. Și se ocupă. Zi de zi. Pe telefoane. De acolo de unde e puțin cazat acum. Totul pentru ca greii psd să-i reamintească Veorikăi că ea e doar o tanti cu bigudiuri, adusă de la Videle, să facă ce i se cere. Ce îi cerea El. Nu ce îi cer alții, ca acum”
Denise Rifai