Liviu Dragnea a mers în Alexandria. Toți PSD-iștii s-au uitat cum a venit încălțat șeful lor. FOTO

Liviu Dragnea a mers în Alexandria. Toți PSD-iștii s-au uitat cum a venit încălțat șeful lor. FOTO
Liviu Dragnea, alături de Victor Drăgușin

Liviu Dragnea a mers la Alexandria, miercuri, pentru a pune la punct ultimele detalii ale campaniei electorale înainte de alegerile europarlamentare. Liderul PSD s-a fotografiat alături de primarul Victor Drăgușin și a atras atenția prin încălțămintea pe care a purtat-o, o pereche de papuci de spumă de plastic, cunoscuți mai nou sub denumirea de crocs.

Fotografia a fost postată de primarul Alexandriei pe contul personal de Facebook, alături de un mesaj.

„Alături de Președintele Liviu Dragnea am stabilit în această dimineață la Alexandria, ultimele detalii ale acestei campanii electorale în care PSD a prezentat oamenilor ce a făcut pentru fiecare dintre ei: medici, pensionari, profesori, agricultori, antreprenori, tineri sau copii și pentru România, dar și ce poate să facă având o nouă și competentă echipă de europarlamentari care înainte de orice să lupte pentru țara noastră și pentru noi.

#ContinuămÎmpreunăPentruAlexandria. #DezvoltămȘiModernizămTeleormanul. #IubimRomânia”, a postat Victor Drăgușin pe rețeaua de socializare.

FOTO: Facebook VictorDrăgușin
FOTO: Facebook VictorDrăgușin

Liviu Dragnea, în gumari la Primăria Alexandria

Gumarii pe care Liviu Dragnea i-a purtat în timpul vizitei efectuate la Primăria Alexandria au atras atenția internauților, care l-au taxat imediat.

„Aia sunt papuci de la Europa, de 5 lei?” și”Ce marcă sunt papucii lui Dragnea?”, sunt doar 2 dintre comentariile ironice la postarea lui Victor Drăgușin. Cum era de așteptat, majoritatea comentariilor au fost de susținere a PSD, dar au fost și câteva persoane care au postat mesaje în care social-democrații au fost criticați.

Rezultatele unui studiu efectuat recent arată că papucii crocs conțin substanțe chimice peste limită și pot provoca erupţii, alergii şi infecţii. Cercetătorii au tras un semnal de alarmă după ce acest tip de încălțăminte a devenit un trend la nivel mondial.