Liviu Dragnea e în închisoarea, iar fiica lui se consolează cu iubitul. Ce face Alexandra, în compania lui Mațaev

Liviu Dragnea e în închisoarea, iar fiica lui se consolează cu iubitul. Ce face Alexandra, în compania lui Mațaev
Fiica lui Liviu Dragnea, consolată de iubitul său, Mațaev, în timp ce tatăl ei este la închisoare

Fiica lui Liviu Dragnea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alexandru Mațaev, cel care îi și este alături în clipele grele, după ce tatăl ei a fost condamnat la închisoare. Cu toate că fumosul cuplu se iubește cu foc, pare să nu arate asta deloc în spațiul public, alegând să fie extrem de precauți și vigilenți atunci când vine vorba despre prezența lor în tabloide sau pe rețelele de socializare.

Fiica lui Dragnea, consolată de Mațaev, în timp ce tatăl ei este la închisoare

Alexandra nu este atrasă de lumea publică, astfel că deseori se ferește de camerele de luat vederi și este o persoană liniștită. Tânăra este stabilită în Los Angeles, Statele Unie ale Americii, alături de iubitul său, Alexandru Mațaev. Partenerul de viață al fiicei lui Liviu Dragnea este fost concuret al emisiunii X Factor.

Chiar dacă ambii o duc bine pe teren american, niciunul nu uită de locurile frumoase pe care le numesc acasă, așa că revin în țară ori de câte ori au ocazia. Spynews.ro au surprins-o recent în București, ieșind în oraș alături de iubitul ei. Fata a coborât din mașina condusă de Mațaev pentru a-și cumpăra cele necesare, mai apoi oprind într-o zonă de lux a Bucureștiului unde ea deține o proprietate.

Fiica lui Liviu Dragnea, consolată de iubitul său, Alex Mațaev, cât timp tatăl ei este la închisoare
Fiica lui Liviu Dragnea, consolată de iubitul său, Alex Mațaev, cât timp tatăl ei este la închisoare

Alexandra, subiectul unui pictorial incendiar

Fiica lui Liviu Dragnea a revenit de curând pe plaiurile natale, iar primul lucru pe care l-a făcut a fost să-și viziteze tatăl, la Penitenciarul Rahoca. Aceasta are 24 de ani și a terminat cursurile Facultății de Limbi și Literaturi Străine.
A cochetat cu modelingul în trecut, fiind subiectul unui pictorial incendiar, topless, dar acum viața ei s-a dus în altă direcție. Cu toate că ar avea toate șansele să intre și să cucerească showbiz-ul autohton, fiica lui Liviu Dragnea și a fostei soții, Bombonica Prodana, nu dorește să renunțe la intimitatea sa.