Primele informații despre orgiile cu fete, pe Insula Belina. Liviu Dragnea apare în documentar

În plin scandal al disparițiilor fetelor Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, jurnaliștii de la Passport Productions au făcut public un nou fragment al serialului„Belina – Insula Fărădelegii“. Ies la iveală astfel informații și mărturii incredibile de la oamenii care locuiesc în acest loc, și nu numai, despre chefurile la care erau aduse fete pentru prostituție.

„Locuri în care poliția nu este o instituție aflată în slujba poporului”

Insula Belina, micul paradis de pe Dunăre, se află în sudul judeţului Teleorman. Jurnaliștii de la Passport Productions au realizat un material de investigație cu mărturii incredibile despre evenimentele petrecute în acest loc.

Materialul vorbește despre traficul de persoane, făcut în zonă, dar și despre întâmplarea unei cântărețe blonde chemate  la un chef organizat în acest loc, care a reuşit să fugă ajutată de un localnic. De altfel, se menționează faptul că, la Belina, poliţiştii de frontieră nu aveau acces.

Pentru că în spațiul public au apărut mai multe declarații privind rețelele de proxenetism folosite de oamenii din politica românească, am decis să publicăm un fragment din ❝Belina❞ – Episodul 3 – Insula Fărădelegii înaintea publicării episodului în întregime. Vă rugăm să ascultați ce au de spus oamenii din zonă despre chefuri cu fete și vedete și un polițist de frontiera despre lipsa de acces a politiei pe insulă, aflată în zona de graniță, si despre rețele de trafic de persoane.

Există în România locuri unde nu există statul Român ci statul Dragnea sau Stănescu sau Tel Drum – cum spune cineva în filmul nostru. Unde poliția nu este o instituție aflată în slujba poporului sau măcar a statului ci o instituție capturată de baronii locali, care decid în mod discreționar cine va fi propulsat în funcții. Cei propulsați știu evident cum au ajuns acolo, deci știu și cine le este șeful, care atâta timp cât nu este deranjat de autoritățile naționale precum DNA sau DIICOT deține de fapt o putere absoluta și stă deasupra legii precum un rege din țările arabe.

Insula Belina a fost, timp de cinci ani, fieful Tel Drum, capturată total de statul paralel al lui Liviu Dragnea.

Pana în ziua de astăzi am aflat nu mai mult decât vârful aisbergului despre ceea ce s-a petrecut acolo, și cat de departe au mers fărădelegiile.

În schimb, există informații suficiente de la oamenii din zonă pe care însă, după știința noastră, autoritățile statului nu i-au întrebat până acum nicodată ce știu sau ce au văzut.

În ultimii ani în Caracal, un orășel cu nici 30.000 de locuitori, a fost descoperită și, conform anchetei DIICOT de atunci, destructurată, cel puțin o rețea de proxenetism și trafic de minore. Există însa multe semne de întrebare în legătură cu situația actuală, și multi dintre cei aflați în acel dosar sunt astăzi în libertate.”, se arată în postarea jurnaliștilor de la Passport Productions

Precizăm că în momentul de față nu există nici o dovadă care pune cazul Alexandrei din Caracal în legătura cu o rețea de proxenetism și nu speculăm în privința aceasta.

Insă ne aflam într-un moment de cotitură și lumea a început să vorbeasca cu o tonalitate mai puțin joasă despre proxenetism în baronatele locale. Este momentul în care consideram că o anchetă mult mai largă în privința tuturor informațiilor, de la Țăndărei până la Caracal, este inevitabilă. Astfel am considerat că publicarea mărturiilor puține pe care le avem noi pe masă ca fiind obligația noastră, acum și nu mai târziu„, au ținut ținut jurnaliștii de la Passport Producions să precizeze.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI