25 sept. 2023 | 15:57

Liviu Dragnea, de urgență la spital? Reacția imediată a fostului lider PSD EXCLUSIV

Politică
Liviu Dragnea, de urgență la spital? Reacția imediată a fostului lider PSD EXCLUSIV

Liviu Dragnea a ajuns la spital de urgență? Informații de ultimă despre fostul lider PSD. Ce s-a întâmplat cu politicianul și în ce stare se află acum.

Fostul lider PSD, prima reacție

Update, 25 septembrie 2023, ora 15:55: La scurt timp după apariția în presă a informațiilor potrivit cărora ar fi ajuns de urgență la spital, în pragul unui atac vascular cerebral, Liviu Dragnea a dezmințit cu vehemență situația.

În exclusivitate pentru Playtech Știri, fostul lider PSD a declarat că nu are probleme de sănătate și că are planuri mari pentru revenirea în mediul online:

”Acum muncesc în grădină, sunt bine cu sănătatea, Doamne ajută! O să revin în curând cu emisiunea online, mai am de făcut mici cumpărături. Am de gând să încep cu bucătăria politică, e un pamflet, ca să trezesc interesul. Aș face un podcast, da, o să testez terenul, să văd dacă prinde, îmi fac curaj”,a declarat Liviu Dragnea, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Liviu Dragnea, de urgență la spital?

Știre inițială:

Momente dificile pentru fostul lider PSD. Liviu Dragnea ar fi ajuns la spital de urgență.

Din primele informații, se pare că politicianul s-a simțit rău în cursul zilei de luni, 25 septembrie 2023. Fostul social-democrat ari fi chemat chiar ambulanța, iar specialiștii din echipajul care l-au preluat au decis să îl transporte de urgență la un spital din Capitală.

Potrivit Realitatea Plus, Liviu Dragnea ar fi ajuns la spital în pragul unui atac vascular cerebral, medicii acordându-i de urgență îngrijiri de specialitate.

Te-ar putea interesa și: Femeia cunoscută care i-a adresat cuvinte dure lui Liviu Dragnea. Ce s-a întâmplat între cei doi: „Bine că am scăpat”

Liviu Dragnea, de urgență la spital Reacția imediată a fostului lider PSD EXCLUSIV

Foto: Profimedia

„Nu am pus șortul în cui”

Cu doar câteva săptămâni în urmă, în luna august, Liviu Dragnea anunța o revenire spectaculoasă. Nu era vorba despre activitatea politică, ci despre cea din mediul online, mai exact, canalul său de YouTube în care prezenta diferite preparate și rețete.

Fostul lider PSD își propusese să îi ajute pe români să își schimbe unele obiceiuri culinare, învățându-i să mănânce sănătos. Postările sale s-au oprit brusc, undeva prin luna mai.

Într-un interviu oferit redacției noastre, Liviu Dragnea avea de gând să reia sfaturile culinare la finalul verii.

”Am luat o pauză, perioada asta, cu vacanțele, revenim însă luna asta, din august. Nu am pus șortul în cui, așa cum se spune. O să dau noi sfaturi culinare când o să reîncep”, a declarat Liviu Dragnea pentru Playtech Știri.

Te-ar putea interesa și: Liviu Dragnea, criticat pentru greşelile făcute în emisiunea de gătit. Ce s-a întâmplat cu show-ul culinar al fostului lider PSD

Parteneri
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu
Redactia.ro
Povestea de film a doi mari actori români. Și-au unit destinele în urmă cu 41 ani. S-au despărţit și s-au regăsit la 21 de ani de la divorț
Click.ro
Mirabela Dauer și-a îngrijorat fanii! Cum a ajuns să arate artista FOTO
Vocea.biz
Criminalul de 16 ani din Crângași avea porecla "Beleaua" și era în atenția poliției. Ce imagini posta pe rețelele sociale
Digi24
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia ei!
Unica.ro
Comoara din Marea Neagră!Tocmai fost descoperită
EVZ.ro
Ce prevestește șarpele de casă. Superstiții legate de șerpi în casă și în curte
Spynews
SE PLĂTESC 1.000 de lei direct de la stat. Banii intră în cont cu o condiție simplă
Capital.ro
Ucigașul interlopului Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost condamnat definitiv la 10 ani de închisoare
Antena 3
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce din gunoaie. Cum a fost surprinsă? Atrăgea toate privirile când apărea în public
Avantaje
Simona Bucura Oprescu anunță un nou ajutor financiar pentru români. În ce constă sprijinul promis de ministrul Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Andreea Tonciu nu îi poate refuza nimic fiicei sale, Rebeca. Bruneta recunoaște că o răsfață prea mult: "Îi plac banii..." / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
WOW! Carmen Iohannis i-a ȘOCAT pe toți! Cum a apărut în public: s-a văzut...
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro