Live Video Online Visuri la cheie, noua emisiune transmisă de Pro TV

Live Video Online Visuri la cheie, noua emisiune transmisă de Pro TV
Live Video Online noua emisiune Visuri la cheie, transmisă de Pro Tv.

Visuri la Cheie este singura emisiune din Romania care are puterea de a schimba destinele oamenilor fără speranță, emisiunea în care lucrurile se întâmplă prin determinare, unde visurile devin realitate numai cu ajutorul oamenilor. Visuri la Cheie – Crede în oameni, revine la PRO TV!

Noua emisiune de la Pro TV, Visuri la cheie Live Video Online

Dragoș Bucur revine la cârma emisiunii în acest sezon, după ce, sezonul trecut, a fost înlocuit de actorul Corneliu Ulici.

Dragoș Bucur a părăsit emisiunea anul trecut pentru a se dedica „familiei, școlii de actorie Actoriedefilm.ro și proiectelor sale din film atât din România, cât și din Amsterdam și Belfast, unde a petrecut 5 luni pentru filmări”, spuneau reprezentanții Pro TV la acea vreme.

Echipa Visuri la Cheie, Sezonul 6.
În sezonul 6 Visuri la Cheie de la PRO TV, Adela Pârvu nu va mai participa

„Visuri la cheie reprezintă unul dintre cele mai dragi proiecte în care am fost implicat şi mă întorc cu foarte mult entuziasm. Aveam nevoie de o pauză, pentru a petrece mai mult timp cu Dana şi cu familia noastră, pentru a călători împreună, dar şi pentru a mă putea dedica proiectelor mele de film. A fost un an în care am descoperit locuri şi lucruri noi, în care am cunoscut oameni extraordinari, iar acum sunt pregătit să revin în televiziune, la Visuri la cheie. Le mulţumesc tuturor celor care au avut mereu încredere în mine şi le mulţumesc foarte mult colegilor. Mă întorc cu gânduri bune şi cu mult entuziasm în proiectul care mi-a fost întotdeauna aproape de suflet’, a declarat Dragoș Bucur.

Arhitectul și designerul emisiunii înlocuiți

Cea mai importantă plecare din emisiunea este cea a designerului Adela Pârvu, care a făcut parte din toate cele cinci sezoane ale emisiunii. De asemenea, nici arhitectul Ciprian Vlaicu, prezent doar în sezonul trecut, nu va mai face parte din echipă. Atât Adela, cât și Ciprian au decis să se dedice unor proiecte personale.

În locul lor, îi vom revedea pe arhitecţii Alina Vîlcu şi Omid Ghannadi, care au făcut o pauză de un an. Echipa se va mări cu un membru, arhitecta Laura Boghiu. Ea a absolvit Facultatea de Arhitectură şi Urbanism „Ion Mincu, este arhitect şi designer de interior şi are o experienţă de opt ani în domeniu, timp în care a realizat nenumărate proiecte.

Când și cu ce noutăți revine sezonul șase

13 familii greu încercate de viață își vor vedea visul cu ochii în noul sezon al emisiunii Visuri la cheie. În cele 13 ediții ale emisiunii din acest sezon vom cunoaște povești de viață uimitoare și vom asista la transformări impresionante ale locuințelor lor.

Prima ediție din noul sezon, al șaselea, al emisiunii Visuri la Cheie prezentate de Dragoș Bucur va avea loc pe 11 septembrie, de la ora 20.30, pe Pro TV și va putea fi vizionată Live Video Online pe https://visurilacheie.protv.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI