Live Stream Online Untold 2021. Vezi VIDEO a treia zi de festival. Delia a încins publicul cu o singură piesă

Live Stream Online Untold 2021. Vezi VIDEO a treia zi de festival. Delia a încins publicul cu o singură piesă
Live Stream Online Untold 2021. Vezi VIDEO a treia zi de festival

Cel mai tare festival de muzică electronică are loc în aceste zile la Cluj. Celebrul UNTOLD se desfășoară în perioada 9 – 12 septembrie la Cluj Napoca. Cine sunt artiștii care urcă pe scenă sâmbătă, 11 septembrie, în a treia seară de spectacol.

Urmărește LIVE Stream Online de la Untold 2021. Cine cântă sâmbătă, 11 septembrie

Festivalul UNTOLD de la Cluj adună, în fiecare an, sute de mii de români care se înghesuie pentru a lua un bilet la cel mai tare spectacol de muzică electronică din Europa. Timp de patru zile, celebrul festival își deschide porțile pentru melomanii din întreaga lume, care vin să-și asculte DJ-ii și artiștii preferați.

Joi, 9 septembrie, UNTOLD a debutat cu Smiley și Delia care au cântat în deschiderea spectacolului de pe Arenele sportive din Cluj-Napoca. În prima seară de concert, românii s-au distrat pe muzica unor artiști internaționali consacrați precum Tyga, Tujamo, DJ Snake, Benny Benassi și Steve Aoki.

Vineri, 10 septembrie, weekendul a început cu hiturile și remixurile de calitate ale unor artiști și DJ consacrați precum Martin Garrix, Vama, Vintage Culture, Sam Feldt LIVE, Justin Mylo, Paul Van Dyk și Fedde le Grand. Delia și Steve Aoki au făcut spectacol interpretând melodia „Bella Ciao”, coloana sonoră de la serialul de mare succes de pe Netflix „Fabrica de bani”.

Sâmbătă, 11 septembrie, în a treia seară de festival de la UNTOLD celebra trupă românească Subcarpați va urca pe scenă pentru a încinge atmosfera. Apoi, românii vor cânta, vor dansa și vor petrece până dimineața pe hiturile celor de la Azteck, The Script, Lost Frequencies, Hungarian Opera Cluj, Tchami, Danny Avila și a faimosului David Guetta.

Cât au costat biletele de la UNTOLD 2021

  • Abonament VIP – 2184,40 lei
  • Abonament General Access Basic – 870,48 lei
  • Abonament Risk Free – 920,25 lei
  • Amulet for Untold – General Access Basic – 925,23 lei
  • Bilet zi VIP – 925,23 lei
  • Amulet for Untold – bilet pe zi – 377,75 lei
  • Bilet zi – 299 lei

Regulile de intrare la festivalul UNTOLD 2021:

Românii care vor să participe la festivalul de muzică electronică UNTOLD, care se desfășoară în perioada 9 – 12 septembrie 2021, vor putea intra în acest an în perimetrul festivalului dacă prezintă Certificatul Digital EU COVID-19 sau cel de testare rapidă antigen.

Mai exact, fanii festivalului trebuie să prezinte actul de identitate (buletinul, pașaportul) și Certificatul Digital EU COVID-19 (Green Pass), care să conțină:

  • dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare cu un vaccin autorizat în România;
  • dovada că se află în perioada cuprinsă între a 15-a și 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2;
  • dovada rezultatului negativ al unui test RT-PCR, nu mai vechi de 72 de ore.

Vezi, mai jos, VIDEO LIVE din a treia zi de festival de la UNTOLD 2021.

Urmăriți Playtech.ro și pe