Codin Maticiuc, la un pas să fie bătut la UNTOLD. E ireal ce a pățit și acum îl caută pe ”bombardier”

Codin Maticiuc, la un pas să fie bătut la UNTOLD. E ireal ce a pățit și acum îl caută pe ”bombardier”
Codin Maticiuc aproape că a fost bătut. Ce s-a întâmplat la UNTOLD?

Cotin Maticiuc le-a povestit internauților prin ce a trecut recent. Acesta a fost la un pas să fie bătut de un ‘bombardier’, așa cum l-a numit artistul. Vedeta a rămas șocată de episodul ireal petrecut la festivalul UNTOLD.

Cotin Maticiuc, la un pas să fie bătut. Ce s-a întâmplat la UNTOLD?

Codin Maticiuc adoră viața de noapte și evenimentele speciale. Acesta a profitat recent de festivalul UNTOLD și s-a distrat pe cinste alături de prieteni. Deși este tată și asta l-a cumințit pe bărbat, nu uită să-și facă micile plăceri și să petreacă timp și în astfel de conjuncturi. Din păcate, seara trecută a părăsit petrecerea cu un gust amar. Acesta a povestit cum totul a început când un bărbat a jignit-o pe una din prietenele cu care era.

„Aseară când plecam de la Untold împreună cu doua fete cineva a jignit-o pe una dintre ele. Rău. M-am întors și l-am văzut pe jegos. Un grăsuț penibil și frustrat pe care (recunosc) l-am jignit și eu înapoi. I-am spus ceva de genul că îl bat ca la concurs”, a povestit el.

Conflictul s-a aprins repede

Acesta a continuat să spună pas cu pas cum s-a petrecut totul. Bărbatul nu a încetat să le vorbească în cele mai urâte moduri, Maticiuc era nervos pe ceea ce se întâmplase, timp în care cele care îl însoțeau încercau să-l facă să părăsească tot conflictul pentru a-și vedea de drum.

În acel moment, un ‘bombardier’ a încercat să îl lovească. Din fericire, artistul nu a pățit nimic. Partea bună este că cei trei se aflau la ieșirea din festival și acolo se aflau Jandarmeria și Poliția care au intervenit imediat.

„Vocifera și el ceva, nu foarte convins iar fetele mele ma trăgeau înapoi. Deodată, total din neant, un bombardier în hanorac Palm Angels (se putea altfel?!?) a încercat sa ma lovească printre ele.

Cumva m-am ferit și mâinile fetelor care ma împingeau pe strada l-au mai blocat și ele și n-a reușit sa ma atingă. Am avut noroc ca ma aflam chiar la ieșirea din festival și era poliție și jandarmeria care au intervenit imediat”, a mai detaliat vedeta.

„Poliția din Cluj ma așteaptă sa fac plângere”

Cel care a fost legitimat era din București, dar al doilea individ nu a mai fost de găsit. Artistul a lăsat o fotografie pe Facebook cu cel care l-a atacat în speranța că cineva îl cunoaște.

„Zic ca am avut noroc căci bombardierul și grăsuțul probabil mă dovedeau. Din păcate l-au legitimat doar pe bombardier, nu și pe grăsuț. Ce credeți? Era din Cluj? Arș! Era din București de la mine, bineînțeles! Dristor mai exact. Ei și aici vine treaba.

Va rog frumos, va las aici poze cu smardoiul, dacă îl recunoașteti va rog să-mi lăsați în privat, ce știți de el. Știu, e ilegal să-ți faci dreptate singur și poliția din Cluj ma așteaptă sa fac plângere. N-o sa fac. De ce? Am mai făcut la circa 2, la mine la București și au lucrat cu infractorii. Încredere zero. Plus ca nici nu prea exista lege ca până la urmă doar a încercat sa ma lovească”
Codin Maticiuc (Sursa: facebook.com)

Urmăriți Playtech.ro și pe